Skropstu meistara pamatlietas: skropstu pagarināšanas pincetes

Skropstu meistara pamatlietas: skropstu pagarināšanas pincetes

Skropstu meistari var radīt satriecošus skropstu stilus, kas turas vairākas nedēļas, un ietaupīt mums laiku rīta grima rutīnas laikā. Tomēr, lai viņu darbs būtu pilnībā efektīvs - viņiem nepieciešamas labas skropstu pincetes. Uzzini, kāpēc šie skropstu pagarinājuma aksesuāri ir tik svarīgi.

Ar ko atšķiras skropstu pagarināšanas pincetes no parastajām?

Pirmajā acu uzmetienā, ja nepārzini šo tēmu, atšķirība ir tikai izskatā. Parastās pincetes, kas droši vien ir tavā kosmētikas somiņā, ir mazas, un to galiem vajadzētu kārtīgi sakļauties, lai precīzi satvertu sīkas lietas, piemēram, nevēlamus uzacu matiņus.

Kā ir ar pinceti skropstu pagarināšanai? Aksesuāri, kas mums šobrīd ir tirgū, ir patiešām profesionāli. Šo rīku radīšanā izmantotie materiāli ir visaugstākās kvalitātes, jo atbild gan par stilista, gan klienta ērtībām. Tās nodrošina precīzu atsevišķu mākslīgo skropstu satveršanu, ievietošanu līmē un uzklāšanu uz dabiskajām skropstām. Skropstu pagarināšanas pincetes ir ultravieglas un diezgan elastīgas, līdz ar to - neticami parocīgas. Kāpēc tam ir tik liela nozīme?

Skropstu pagarināšanas pincetes - profesionāļa rokas pagarinājums

Kopš 2005. gada, sākot ar skropstu pagarināšanas pirmajām dienām (galvenokārt ar klasisko metodi), šīs procedūras popularitāte ir stabili augusi, taču tolaik nebija tik daudz klientu, kas to vēlējās izmēģināt. Stilisti izmantoja norvēģu tērauda pincetes, kas tiešām savā laikā bija ideāls instruments, taču tās bija diezgan smagas. Pieaugot šīs procedūras pieejamībai un uzlabojoties tās reputācijai, skaistumkopšanas saloniem parādījās arvien vairāk klientu, un skropstu stilisti drīz sāka izjust slodzi, ko radīja nemitīgs darbs ar šādām pincetēm.

Tieši tāpēc šobrīd viņi izmanto vieglus un precīzus aksesuārus, kas garajās dažādu skropstu stilu veidošanas stundās nesasprindzina stilista locītavas vai pirkstus. Skropstu pagarināšanas pincešu uzgaļi ir daudzveidīgi, tāpēc ikviens skropstu meistars var izmēģināt dažādas versijas un izvēlēties aksesuārus, kas padarīs darbu efektīvu un ērtu.

JAUTRS FAKTS: tieši tāpat kā rokas, arī skropstu pincetes pierod pie pirkstu spiediena. Tāpēc katru reizi, iegādājoties jaunas skropstu pagarināšanas pincetes, lai arī tās nāk no viena zīmola un tām ir tieši tādas pašas iezīmes, sākumā jutīsieties tā, it kā rokā turētu pavisam citas pincetes. Šis aksesuārs pielāgojas mūsu rokām un darbam.

Pincetes skropstu pagarināšanai - kādi ir to veidi?

Skropstu pagarinājumu uzklāšana prasa ne tikai meistarību un pacietību, bet arī pareizos aksesuārus. Skropstu pincetes ir šī procesa galvenā sastāvdaļa, tāpēc katram skropstu stilistam nepieciešams diezgan ievērojams to klāsts. Tās iedala divos veidos:

  • taisnas pincetes - to galvenā funkcija ir skropstu atdalīšana; šo pincešu garie un šaurie gali slīd starp skropstām, tāpēc varam atdalīt vienu nepieciešamo skropstu, pie kuras uzreiz līmēsim mākslīgo skropstu vai mākslīgo skropstu kaseti,
  • izliektas pincetes - to loma ir nedaudz citāda, jo tās tiek izmantotas skropstu izvilkšanai no paplātes, uzklāšanai uz īstajām skropstām un pats galvenais - atvieglo mums skropstu vēdekļu radīšanu.

PADOMS: izliektas pincetes atšķiras ne tikai galos, bet arī visa satvēriena veidā. Tie ir sašaurināti zonā, kas norāda, kur, tās lietojot, jāizdara spiediens. Kad vēlamies maksimāli sakļaut pincetes, tad tieši te visspēcīgāk jāuzspiež īkšķis. Tomēr jābūt uzmanīgiem un jāpieskaņo pieliktais spēks pincetes tipam. Ja spiediens būs pārāk spēcīgs, elastīgās pincetes sāks liekties un laist skropstas cauri, nevis tās satvert.

Kam pievērst uzmanību, izvēloties skropstu pagarināšanas pincetes?

Skropstu pieaudzēšanas pincešu izvēle ir atkarīga no stilista vēlmēm un tehnikas, ko attīsta vairāku gadu pieredzes laikā. Nav tā, ka pincetes gala forma (pakavveida, L veida vai 40 ° leņķi)s atbilstu konkrētai pagarinājuma metodei. Pincetēm ir dažādi gala profili, lai katrs skropstu mākslinieks varētu atrast sev piemērotāko rīku.

Uzzini, kam pievērst uzmanību, izvēloties pincetes:

  • Skropstu pincešu materiāls. Vislabākais variants ir nerūsējošais vai ķirurģiskais tērauds, jo pincetes vienkārši būs izturīgākas, pasargātākas pret bojājumiem un kalpos ilgāk. Tāpat to tīrīšana būs daudz vieglāka.
  • Skropstu pincešu ergonomika. Pirms nolemjat iegādāties konkrētas pincetes, pārbaudiet, vai to forma jums ir ērta. Tā ir atslēga labam stilista veikumam, jo pareizi veidoti aksesuāri atvieglo darbu un nesasprindzina plaukstas locītavu.
  • Skropstu pincešu saspiešanas spēks. Tam ir liela nozīme, un ir ieteicams izvēlēties pincetes ar maigu saspiešanas spēku. Atgādinām, ka skropstu ieveidošana nozīmē daudzas darba stundas un procesā nevajadzētu sasprindzināt rokas.
  • Pincešu dizains. Dod priekšroku minimālismam un izvēlies vienkāršas sudraba pincetes bez jebkādiem izrotājumiem, piemēram, krāsas uz rokturiem, kas, tīrot aksesuāru, nošķelsies un vairs neizskatīsies estētiski tīkami. Tāpat izvairieties no cinkotām pincetēm (zelta krāsā) vai tām, kas izgatavotas no “varavīksnes” tērauda. Pincešu tīrīšana ultraskaņas mazgātājā vai ar spēcīgām ķimikālijām izraisīs neglītas krāsas pārmaiņas.
  • Tām būtu jābūt darinātām ar rokām. Pērkot pincetes, kuras vēlaties izmantot ļoti precīzam darbam, jābūt pārliecinātiem, ka tās būs labi veidotas un kvalitatīvas. Tikai ar rokām darinātas pincetes ir profesionāli pārbaudītas un atbilstoši testētas.

Skropstu pagarināšanas pincetes - ar ko atšķiras vienspailes un divspaiļu skropstu pincetes?

Skropstu pincetes ir sadalītas vienspailes un divspaiļu pincetēs. Spaile ir tur, kur pincetes sakļaujas. Tā ir vienīgā pincešu tehniskā iezīme, kas tās atšķir pielietojuma ziņā.

  • Vienspailes pincetes - aizverot pinceti, tās gali uzreiz sakļaujas visā garumā.
  • Divspaiļu pincetes - kad tās ir aizvērtas, tad gali satiekas tikai vienuviet, un tikai pēc spiediena palielināšanas (pincešu sakļaušanas) gali savienojas visā to garumā.

Ko tas nozīmē praksē? Vienspailes pincetes nodrošina precīzu skropstu satveršanu un aplikāciju. Tās var izmantot, veidojot skropstu vēdekļus, izmantojot ritināšanas uz sloksnes vai slāņošanas metodi. Divspaiļu pincetes atvieglo skropstu vēdekļu veidošanu ar slidināšanas metodi, kas ir populārākā un ātrākā skropstu vēdekļu radīšanas metode. Kā šīs dažādās metodes darbojas?

Skropstu vēdekļu veidošanas metodes

Ir 5 metodes, kā izveidot skropstu vēdekļus, proti:

  • Slidināšanas metode - izmantojot divspaiļu pincetes, mēs paņemam to skropstu skaitu, kas mums interesē un atrodas uz līmes sloksnes. Mēs maigi sakļaujam pincetes (lai skropstas atrastos neatspiestajā vietā starp abiem galiem) un ar minimālām kustībām šūpojam pincetes no vienas puses uz otru, līdz skropstas izplešas un veido vēdekli. Tad saspiežam pincetes līdz maksimumam, nolobām vēdekli no sloksnes un uzklājam uz acs.
  • Pavilkšanas un pacelšanas metode - šī metode, kas paredzēta 2D skropstām, ietver divu skropstu paņemšanu no skropstu sloksnes malas ar pinceti un noņemšanu ar velkošu kustību. Protams, tas jādara saudzīgi, lai nesabojātu smalkās skropstas.
  • Ritināšanas uz sloksnes metode - noplēš no sloksnes nepieciešamo skropstu daudzumu, bet tikai līdz pusei no to garuma, lai tās netiktu pilnībā izņemtas no sloksnes. Pēc tam, izmantojot pincešu galus, saudzīgi uzkasa skropstas, līdz tās veido kārtīgu vēdekli, tad pilnībā aizver pincetes un noņem skropstu vēdekli, lai to uzklātu uz dabiskajām skropstām.
  • Slāņošanas metode - paņem no līmes sloksnes izvēlētu skropstu skaitu un uz sloksnes tās vēl nedaudz izkliedē. Tas sniedz vēdekļa izveidošanai nepieciešamo brīvību. Ar pincešu galiem atdala skropstu vēdekli un pēc tam uzklāj to uz skropstām.
  • Pirksta metode - ar pinceti noloba nepieciešamo skropstu daudzumu un izveido skropstu vēdekli ar pirkstu galiem.

Skropstu vēdekļu radīšana ir māksla, kas prasa precizitāti un praksi. Dažādas tehnikas nodrošina dažādus efektus, sākot ar dabiska izskata skropstām un beidzot ar izteiksmīgiem skropstu stiliem. Katra tehnika prasa veiklību, un pareizās metodes izvēle dažkārt ir atkarīga no vēlamā efekta, izmantoto skropstu veida un skropstu meistara un klienta personīgajām vēlmēm.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika