Skropstu tuša – kā izvēlēties ideālo?

Skropstu tuša – kā izvēlēties ideālo?

Skropstu tuša ir dekoratīvās kosmētikas pamats. Neatkarīgi no tā, vai izvēlies dabisku izskatu vai drosmīgāku kādam īpašam gadījumam, acu izcelšana ir būtiskākā grima sastāvdaļa. Tāpēc skropstu tušas izvēle nebūt nav tik viegls uzdevums. Skropstām ir dažādas vajadzības, tāpēc jāzina, kā izpildīt to prasības.

Kādus skropstu tušas veidus varam atšķirt?

Ja nezini, kuru skropstu tušu izvēlēties, vispirms pievērs uzmanību skropstu tipam. To dažādības dēļ jāizvēlas skropstu tuša to specifiskajām vajadzībām. Ir četri galvenie skropstu tušas veidi:

  • Skropstu tuša apjomam - vizuāli palielina apjomu un padara biezākas skropstas, tāpēc visbiežāk to izmanto plāno un reto skropstu īpašnieki,
  • Pagarinoša skropstu tuša - liek īsām skropstām izskatīties garākām un bieži vien vizuāli paceltām,
  • Skropstu tuša izliekumam - sarullē taisnas skropstas, piešķirot tām izliekuma efektu un optiski noapaļojot acis,
  • Ūdensizturīga skropstu tuša - ko raksturo īpaša formula ar ūdensizturīgām sastāvdaļām (bieži vien eļļām), tāpēc tā neizsmērējas pat peldoties vai dodoties dušā.

Ražotāji cenšas apvienot šīs īpašības un radīt 2 vienā un dažreiz 3 vienā produktus. Katrs no tiem ļauj mums sasniegt dažādus rezultātus, īpaši, ja tā formula ir piemērota apjoma veidošanai, pievienojot papildus tušas kārtas. Ja jums patīk vairākkārt pārklātu skropstu populārais efekts un jūtat, ka ar vienu kārtu vien nepietiek, šī funkcija jūs ieinteresēs.

Ko meklēt, izvēloties skropstu tušu?

Kā jau minējām, katra skropstu tuša ir veidota konkrētām vajadzībām un tās galvenā loma ir izcelt skatienu. Pirms lemjat par labu konkrētai skropstu tušai, pievērsiet uzmanību svarīgākajām produkta īpašībām.

Skropstu tuša - laba ķemmīte

Pareizi veidota ķemmīte, kas izgatavota no kvalitatīva materiāla, var sasniegt skropstu saknes un īsākās skropstas, kā arī tās atdalīt un izliekt. Tāpēc, ja domājat, kuru skropstu tušu izvēlēties, vienmēr paturiet prātā ķemmītes formu. Tas ir ļoti svarīgi tam grima efektam, ko vēlaties iegūt. Dažiem tā var būt ļoti pārsteidzoša informācija, jo daudzas sievietes, izvēloties skropstu tušu, nepievērš uzmanību ķemmītei.

Populārākās skropstu tušu ķemmītes ir:

  • Matu ķemmes veida ķemmīte, kur sari ir novietoti tikai vienā ķemmītes pusē. Vislabāk tā derēs īsām un retām skropstām, jo viegli sasniedz īsākos matiņus un tos precīzi atdala.
  • Taisna silikona ķemmīte, ideāli piemērota garākām skropstām. Tas ir populārākais skropstu tušas ķemmīšu veids, kas atrodams pie lielākās daļas skropstu tušu.
  • Konusveida silikona ķemmīte izrādās viena no labākajām ķemmītēm skropstu izliekšanai un ļauj ar lielu precizitāti sasniegt īsākās skropstas acu kaktiņos, neiekrāsojot plakstiņu. Lieliski darbojas arī tad, ja vēlaties palielināt apjomu.
  • Nedaudz izliekta silikona ķemmīte ar īsiem sariem vienā pusē un garākiem otrā pusē. Visbiežāk izvēlas taisno skropstu īpašnieki, jo tā labi paveic to izliekšanu, īpaši, uzklājot papildus tušas kārtas.
  • Lodīšu formas silikona ķemmīte. Lai gan tai ir ļoti specifisks dizains, kas neatgādina standarta ķemmīti, tā ir lieliski piemērota pat vissīkāko matiņu sasniegšanai. Tā ļauj arī uzlikt skropstu tušu no jebkura iespējamā leņķa, lai sasniegtu īsākās skropstas.
  • Ļoti šaura ķemmīte ar ieliektiem sariem. Tā radīta taisnām skropstām, kurām nav lielas noslieces uz izliekšanos, jo ļauj precīzi uzlikt skropstu tušu un paveic lielisku skropstu izliekšanas darbu.
  • Bieza un liela ķemmīte ar klasiskiem sariem, kas var šķist mazliet juceklīga. Šāda veida suka ir radīta, lai skropstām piešķirtu lielu apjomu, izmantojot daudz produkta. Ar to var šķist nedaudz grūti strādāt, bet, kad kļūsi lietpratējs, novērtēsi tās sniegtos rezultātus.
  • Klasiska ķemmīte ar vienkāršu dizainu, ko izmanto lielākā daļa skropstu tušu ražotāju. To ir ļoti vienkārši lietot ar jebkuru skropstu tušas formulu.

Skropstu tuša - pareizā formula

Lētākās skropstu tušas mēdz nebūt noturīgas un drupt. Tas nav patīkami, jo skropstu tušas iekļūšana acī var izraisīt kairinājumu un apsārtumu. Turklāt tas izskatās ļoti neskaisti. Tas pats notiek, kad skropstu tuša pēc saskarsmes ar mitrumu izsmērējas uz plakstiņiem. Tāpēc pievērsiet uzmanību ražotāju apgalvojumiem par to produktu izturību un lasiet lietotāju atsauksmes, lai zinātu, kura skropstu tuša ir vislabākā.

Skropstu tuša - kondicionējošas sastāvdaļas

Ir vispārzināms, ka skropstu tuša ir daļa no kosmētikas produktiem. Tas gan drīzāk asociējas ar grimu, nevis skropstu kopšanu. Tas ir mazliet maldīgi. Jau daudzus gadus ražotāji bagātina savu produktu formulas ar dažādām vērtīgām sastāvdaļām, piemēram:

  • hialuronskābe, atbild par mitruma saglabāšanu matiņos un dziļu hidratāciju, piešķirot skropstām veselīgāku izskatu
  • keratīns, galvenais matu veidošanas bloks - tas palielina skropstu noturību un stiprina tās,
  • pantenols, kas veicina mirdzumu un nodrošina barošanu,
  • dabiskās eļļas, piemēram, rīcineļļa, džodžoba vai argana eļļa, kas aizsargā un stiprina skropstas,
  • dabīgie vaski ar aizsargfunkciju - tie veido smalku aizsargpārklājumu ap matiņem, kā arī mitrina un mīkstina skropstas,
  • botāniskie ekstrakti, kas mitrina skropstas un novērš to lūšanu,
  • E vitamīns, kas nodrošina barošanu un aizsardzību skropstām.

Ja domājat, kuru skropstu tušu izvēlēties, iesakām pievērst uzmanību tajā esošajām sastāvdaļām. Pateicoties tām, skropstas var iegūt kaut ko vairāk nekā tikai skaistu izskatu. Skropstu barošana un mitrināšana ir galvenais, lai saglabātu to labo stāvokli. Tāpēc vienmēr centieties pārliecināties par sev interesējošās skropstu tušas kvalitāti un nepērciet mazvērtīgus produktus, kas skropstas sausinās un liks tām izkrist.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika