Ceļvedis: Kā kopt mākslīgās skropstas?

Ceļvedis: Kā kopt mākslīgās skropstas?

Mākslīgo skropstu kopšana ir tikpat svarīga kā dabisko skropstu kopšana. Jūs noteikti vēlaties saglabāt skropstu pagarinājumu ietekmi uz pēc iespējas ilgāku laiku, lai nākamā tikšanās ar savu skropstu meistaru būtu pēc iespējas vēlāka. Piedāvājam dažus vienkāršus padomus, kā kopt skropstu pagarinājumus, kā arī slokšņu skropstas, magnētiskās skropstas un DIY kasešu skropstas.

Mākslīgās skropstas - kāpēc par tām jārūpējas?

Skropstu pagarinājumi ir neinvazīva terapija, kas ļauj nedēļām baudīt skaisti definētu skatienu. Taču, lai to izdarītu, būtiski ir apgūt vispārējos mākslīgo skropstu kopšanas noteikumus. Bez pienācīgas kopšanas tavs skropstu izskats ilgi nepaliks labā stāvoklī, velti tērējot laiku un naudu.

  • līdz 48 stundām pēc uzlikšanas, īpašs kopšanas laiks,
  • 48 stundas pēc uzlikšanas.

Šodien pastāstīsim par abiem mākslīgo skropstu kopšanas posmiem, saņemsiet arī dažus padomus, kā saglabāt savu stilu pēc iespējas ilgāk. Būs arī kāda info, kā kopt slokšņu skropstas, magnētiskās skropstas un DIY kasešu skropstas. Atcerieties, pareiza mākslīgo skropstu kopšana ir atslēga ilgstošam un noturīgam rezultātam.

Kā kopt mākslīgās skropstas – pirmās 48 stundas

Tas ir svarīgākais solis mākslīgo skropstu kopšanā, atbildīgs par visa skropstu izskata izturību. Pirmās divas dienas pēc mākslīgo skropstu uzklāšanas ir laiks, kad līme pilnībā iedarbojas. Ja mēs šajā posmā labi parūpēsimies un ievērosim visus jūsu skropstu meistara norādījumus, efekts noteikti saglabāsies ilgāk.

Ir 4 galvenie punkti, pie kuriem absolūti jāpieturas pirmās 48 stundas pēc skropstu pagarināšanas procedūras:

  1. Centieties pārāk neaiztikt skropstas.
  2. Izvairieties no saskares ar ūdeni. Aizmirstiet par baseinu, pirti vai karstu vannu, jo mitrums un karstums kaitē līmei.
  3. Centieties atturēties no kosmētikas uzklāšanas ap acīm. Nelietojiet acu kosmētiku (skropstu tušu, acu plakstiņu ēnas, acu kontūrzīmuļus u.c.), divfāžu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzekļus vai taukainus sejas krēmus (eļļu saturošas vielas var izšķīdināt līmi). Ja nepieciešams, arī uzlikšanas laikā esiet maksimāli uzmanīgs.
  4. Pievērsiet uzmanību tam, kā jūs guļat. Vislabāk gulēt uz muguras, lai neberzētu skropstas pret spilvenu. Tas var ietekmēt rezultāta noturīgumu.

Kā kopt skropstu pagarinājumus - pēc 48 stundām

Svarīga ir arī mākslīgo skropstu kopšana pēc 48 stundām. Pateicoties tam, mēs reāli ietekmējam skropstu izskata kvalitāti un noturību. Lai gan par skropstām vairs nav īpaši jārūpējas, tomēr ir vērts uzmanīties no noteiktām aktivitātēm un produktiem, piemēram:

  • nelietojiet kosmētikas noņemšanas līdzekļus uz eļļas bāzes (piemēram, divfāzu micelāros losjonus vai dekoratīvās kosmētikas eļļas) - lai gan līme jau ir spējusi sasaistīties, eļļas to var novājināt,
  • mazgājiet plakstiņus un skropstas ar speciālu līdzekli, ko iesaka skropstu meistars, jo to formulas nebojā līmi un ir saudzīgas acīm,
  • nevajag lieki pieskarties un vilkt mākslīgās skropstas, jo, neskatoties uz līmes saistīšanu, jebkurš mehānisks bojājums var negatīvi ietekmēt skropstu izskatu,
  • izsukājiet skropstas ar ķemmīti, ko parasti saņemat no skropstu meistara, un pārliecinieties, ka tā vienmēr ir tīra,
  • ierobežojiet peldbaseina, pirts un solārija apmeklējumus, jo skropstu slapināšana vai pārāk ilgstoša pakļaušana augstai temperatūrai var ietekmēt līmi,
  • skropstu pieaudzēšanas efekti, izmantojot klasiskās, apjoma vai hibrīdmetodes, izskatās gana iespaidīgi, tāpēc var droši atteikties no skropstu cirtotāja lietošanas kādu laiku, jo tas var sabojāt sintētiskos matiņus,
  • esiet piesardzīgs ikdienas kopšanas rutīnas laikā, ja ap acu zonu nepieciešams uzklāt kādu līdzekli, ļaujiet tam būt saudzīgam krēmam (atsakieties no eļļām, vazelīna un taukainiem krēmiem), un uzmanīgi uzklājiet to zem apakšējā plakstiņa,
  • ja ar grimu vēlaties akcentēt skropstu pieaudzēšanas efektus, nelietojiet ūdensizturīgu kosmētiku (skropstu tuša, acu kontūrzīmulis) un izvēlēties kosmētiku, kas paredzēta skropstu pieaudzēšanai, kā piemēram speciālas skropstu tušas.

Kā kopt mākslīgās skropstas - mazgāt skropstu pagarinājumus

Lai gan dažus tas vēl pārsteidz, jā - skropstas jāmazgā. Tas ir normāli, ka, veicot dekoratīvās kosmētikas noņemšanu, mēs tās attīram no dekoratīvās kosmētikas un pēc tam noskalojam ar ūdeni vai notīram ar sejas putām vai želeju. Ar dabiskām skropstām šī metode varētu būt laba, , bet mākslīgo skropstu gadījumā - ne vienmēr. Sejas želejas var būt pārāk stipras vai saturēt eļļas, kas ietekmē efektu.

Ar ko mazgāt skropstu pagarinājumus un cik bieži to darīt?

Dažkārt skropstu meistars var jums pasniegt vai ieteikt speciālu šampūnu skropstu mazgāšanai. To ir vērts izmantot, jo tas ir produkts ar maigu formulu un tā pH līmenis ir tuvu asaru dabiskajam pH. Līdz ar to acis netiek kairinātas, un skropstas - gan mākslīgās, gan īstās - saņem maigu kopšanu un pienācīgu attīrīšanu. Šim uzdevumam var izmantot mīkstu otiņu, jo tā ļauj labi izklāt produktu pāri skropstām un sasniegt visas sīkās atstarpes starp tām.

Kā kopt mākslīgās slokšņu skropstas un magnētiskās skropstas?

Mākslīgās slokšņu skropstas un magnētiskās skropstas diez vai prasīs īpašu kopšanu. Tās izmanto vienas dienas stilizācijai. Šāda veida skropstas pirms gulētiešanas ir jānoņem, jo abos gadījumos skropstu līme vai speciālais acu kontūrzīmulis ar dzelzs daļiņām nonāk tiešā saskarē ar smalko plakstiņu ādu. Pārāk ilgi nēsājot šādus produktus, var rasties alerģiskas reakcijas vai kairinājums. Svarīgākais ir ierobežot pieskaršanos skropstām dienas laikā, jo aptieku līmes to slikti pacieš un skropstas var nokrist.

Kā kopt DIY kasešu skropstas?

Mākslīgās kasešu skropstas uzklāšanai mājās ir noturīgākā metode, kuras rezultāts var ilgt aptuveni 5 dienas. Pēc lietotāju atsauksmēm, pareizi kopjot kasešu skropstas, efekts uz acīm noturēsies vēl nedaudz ilgāk.

Tāpat kā iepriekšējos gadījumos, ir ieteicams pārmērīgi neaiztikt kasešu skropstas. Tomēr tām ir paaugstināta izturība pret mitrumu, jo tās nav pielīmētas ar parastu aptiekas līmi, bet gan speciālu līmi, ko uzklājam uz dabiskām skropstām, pirms pievienojam tām mākslīgās. Tomēr ieteicams izvairīties no pirtīm vai ilgām, karstām vannām. Hermētiķa lietošana ir vēl viens svarīgs solis mākslīgo skropstu kopšanā. Tā ne tikai neitralizē līmes iedarbību, bet arī fiksē efektu, tāpēc lielākā daļa ražotāju norāda, ka, nēsājot kasešu skropstas, ieteicams katru vakaru lietot hermētiķi.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika