Skropstu pacelšana un laminēšana. Viss, kas jāzina

Skropstu pacelšana un laminēšana. Viss, kas jāzina

Jūs noteikti esat dzirdējuši par lietu, ko sauc par skropstu pacelšanu vai skropstu laminēšanu. Tā noteikti ir labākā metode skropstu izskata, kā arī stāvokļa uzlabošanai. Skropstas saglabā formu un izskatās apjomīgākas, kas piešķir acīmredzami apbrīnojamu definīciju. Turpiniet lasīt, lai iegūtu sīkāku informāciju!

Kas ir skropstu pacelšana un kādus efektus tā rada?

Procedūra paredzēta skropstu matiņu stiprināšanai, piepildot tos ar keratīna proteīnu, kas ir, skropstu stūrakmens. Skropstu pacelšana un laminēšana ietver īpašu šķīdumu uzklāšanu, kas maina matiņu struktūru. Tās izšķīdina disulfīda saites, lai skropstas būtu vieglāk vadāmas un tās vieglāk uzsūktu barības vielas, un pēc tam atjauno šīs saites un noblīvē matu kutikulas slāni.

Ar ko skropstu pacelšana atšķiras no skropstu laminēšanas?

Jāpiebilst, ka katrs laminēšanas process ir arī skropstu pacelšana, tomēr ne katra pacelšana ir arī laminēšana. Mēs nevaram aizstāt šos terminus.

  • Skropstu pacelšana piešķir skropstām vēlamo formu. Skropstu pacelšanas procesā izmantoto risinājumu mērķis ir padarīt matiņus vieglāk vadāmus. Pateicoties tam, ar speciālu silikona stienīšu un skropstu līmes palīdzību varam pacelt skropstas, noturēt tās vietā un izveidot vēlamo izliekumu.
  • Skropstu laminēšanu var saukt par keratīna skropstu celšanu, un parasti tā ir visas skropstu ārstēšanas pēdējā stadija, kuras mērķis ir mitrināt skropstas, kas tikko pārklātas ar ķīmiskiem šķīdumiem. Skropstu starpas aizpilda ar keratīnu, skropstas kļūst elastīgas, spēcīgas un ir īpaši aizsargātas.

Efekti pēc skropstu pacelšanas un laminēšanas

Lielākais ieguvums no skropstu pacelšanas un laminēšanas ir tas, ka skropstas izskatās dabiskas, nevis samākslotas. Tās ir ideāli atdalītas, spīdīgas un biezākas, kas piešķir veselīgāku izskatu. Tas ir iemesls, kāpēc lielākā daļa sieviešu vairs nelieto savas skropstu tušas un skropstu izliecējus. Protams, tos joprojām var izmantot arī pēc skropstu pacelšanas - tas ir pilnīgi jūsu ziņā.

Rezultāti pēc skropstu pacelšanas:

paliekošs pacelšanas efekts
skropstu izliekums un ilgāka izskata noturība
dziļāka skropstu krāsa (ja izmantojat arī skropstu toni)

Rezultāti pēc skropstu laminēšanas:

dziļi pabarotas, spēcīgas skropstas
biezāka izskata skropstas
skropstu elastība un spīdums
dabiski, ilgstoši rezultāti

Skropstu pacelšana un laminēšana. Ko tas nozīmē?

Zemāk mēs iepazīstinām ar pacelšanas un laminēšanas procesu, kas vienmēr ietver vienus un tos pašus soļus neatkarīgi no tā, vai to darāt salonā vai darāt pats, izmantojot mājas laminēšanas komplektu. Procedūra ilgst aptuveni pusotru stundu.

1. DARBĪBA. SAGATAVOJIET SKROPSTAS

Dziļi notīriet skropstas no dekoratīvās kosmētikas atlikuma, putekļiem un eļļas. Jūs varat lietot speciāli šim mērķim paredzētu šampūnu skropstām un uzacīm.

2. DARBĪBA. AIZSARGĀJIET APAKŠĒJO PLAKSTIŅU UN APAKŠĒJĀS SKROPSTAS

Var izmantot speciālus hidrogēla pačus. Vienkārši novietojiet tos uz plakstiņa, atdalot augšējās un apakšējās skropstas. Jūs samazināsiet augšējo un apakšējo skropstu salipšanas risku.

3. DARBĪBA. IZVĒLIETIES LABĀKOS SILIKONA STIENĪŠUS

Lietojiet silikona stienīšus, kas paredzēti skropstu pacelšanai un laminēšanai. Izvēlieties savai acij piemērotāko izmēru un novietojiet stienīti uz augšējā plakstiņa. Ja baidāties, ka stienītis izkustēsies, varat to nostiprināt ar skropstu pacelšanas līmi.

4. DARBĪBA. SAGATAVOJIET SKROPSTAS PROCEDŪRAI

Izmantojot to pašu līmi un speciālo skropstu pacelšanas ķemmīti, nostipriniet augšējās skropstas pie stienīša. Centieties, lai skropstas būtu precīzi atdalītas.

5. DARBĪBA. ATVĒRT KUTIKULAS

Izmantojiet aktivizējošo šķīdumu pacelšanai un laminēšanai. Tas domāts matu struktūras atslābināšanai, kas skropstas padara vieglāk apstrādājamas un vadāmas. Uzklājiet līdzekli uz skropstām, izmantojot tīru aplikatoru aptuveni viena milimetra attālumā no skropstu līnijas. Matiņi saņem keratīna devu un uzsūc visas nepieciešamās uzturvielas. Pēc aptuveni 7-10 minūtēm noņemiet produktu ar vates tamponu vai citu tīru aplikatoru.

6. DARBĪBA. SKROPSTU PACELŠANU VEICIET BEIGĀS

Izmantojiet neitralizējošo šķīdumu skropstu pacelšanai un laminēšanai. Produkts ir paredzēts aktivizējošā šķīduma neitralizēšanai un kutikulu aizvēršanai. Šķīdumu uzklāj ar tīru aplikatoru apmēram viena milimetra attālumā no skropstu līnijas un atstāj uzklātu 7 līdz 10 minūtes. Visbeidzot, noņemiet produktu, izmantojot tīru kokvilnas spilventiņu vai citu tīru aplikatoru.

7. SOLIS. IZMANTOJIET SKROPSTU TONI (NAV OBLIGĀTI)

Ja skropstas vēlaties aptumšot skropstu pacelšanas procesa laikā, tad tas jādara šajā posmā. Atstājiet krāsu uz skropstām, kā norādījis produkta ražotājs (skatīt precīzu laiku uz iepakojuma).

8. SOLIS. LAIKS KONDICIONIERIM

Keratīna kondicionieris skropstu pacelšanai un laminēšanai uzlabos procedūras rezultātus. Šāds serums skropstas padara gludas, nodrošina dabisku spīdumu, elastību un izturību. Uzklājiet to apmēram viena milimetra attālumā no skropstu līnijas un atstāj uzklātu 7 līdz 10 minūtes. Pēc tam nomazgājiet to, izmantojot mitru kokvilnas spilventiņu.

9. SOLIS. UZMANĪGI NOŅEMIET STIENĪTI

Silikona stienīša noņemšanai var izmantot mitru vates kociņa galu. Viegli un uzmanīgi pabīdiet to zem stienīša. Skropstu pacelšanas līme ir ūdenī šķīstoša, tāpēc stienītis viegli nonāks no plakstiņiem un skropstām. Izmantojiet vienreizlietojamu birstīti, lai izķemmētu skropstas procedūras beigās.

Ko ir svarīgi atcerēties pēc skropstu pacelšanas un laminēšanas?

24 stundas pēc skropstu pacelšanas procesa ir svarīgi būt piesardzīgiem un uzmanīgiem. Neslapiniet un nepieskarieties skropstām. Nelietojiet dekoratīvo kosmētiku un, uzklājot ādas kopšanas līdzekļus – mitrinātājus un eļļas, izlaidiet skropstu zonu. Pēc 24 stundām varat sākt kopt skropstas. Kvalitatīvu eļļu izmantošana skropstu mitrināšanai ir vislabākā izvēle, jo skropstas pēc skropstu pacelšanas un laminēšanas ļoti labi uzsūc visdažādākās uzturvielas un vitamīnus.

Skropstu pacelšana un laminēšana. Cik ilgs ir efekts un kad jāatkārto procedūra?

Tāpat kā galvas matiem, arī skropstām ir dabisks dzīves cikls, un skropstu matiņi noteiktā brīdī izkrīt. Citiem vārdiem sakot, efekts pēc skropstu pacelšanas ir atkarīgs no dabiskā procesa. Ņemot vērā vidējo skropstu dzīves ilgumu, rezultāti ilgst aptuveni 5 nedēļas, tomēr tas nav stingri noteikts. Atsevišķos gadījumos skropstu pacelšanas un laminēšanas efekts ilgst pat 7 nedēļas.

Optimālais laiks, pēc kura ir jāatkārto skropstu pacelšana, ir no 5 līdz 7 nedēļām. Tieši tad jaunās skropstas, visticamāk, aizstās vecās, kas bija laminētas.

Kontrindikācijas skropstu pacelšanai un laminēšanai:

  • alerģiska acu slimība
  • ādas lobīšanās acu zonā
  • konjunktivīts un citas infekcijas
  • paaugstināta acu jutība
  • katarakta un glaukoma
  • mieža grauds, keratīts
  • ķīmijterapija

Skropstu pacelšana un laminēšana - viedokļi

Jūs atradīsiet atsauksmes par skropstu pacelšanas komplektiem un dzirdēsiet viedokļus par procedūru no draugiem, vai lasīsiet tos internetā. Tie ir patiesi: sievietes, kas veikušas skropstu pacelšanu ir apmierinātas ar rezultātiem un viņām patīk lieliskais skropstu izliekums un apjoms. Viņas arī novērtē ilgnoturīgos efektus, un lielākā daļa atkārto procedūru.

Skropstu pacelšana mājās. Vai tas ir tā vērts?

Parasti skropstu pacelšana mājās ir saistīta ar tiem pašiem soļiem un produktiem, ko lieto profesionālis. Vienkārši jānopērk speciāls mājas skropstu pacēlājs un laminēšanas komplekts; tādu atradīsiet mūsu Nanolash veikalā. Komplektā ir skaidras, vienkāršas instrukcijas un visi svarīgākie piederumi. Varat izmantot augstāk minēto ceļvedi un iegūt nevainojamas skropstas - kā pēc salona apmeklējuma!



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika