Rokasgrāmata par acu dekoratīvās kosmētikas lietošanu ar skropstu pagarinājumiem - kam pievērst uzmanību?

Rokasgrāmata par acu dekoratīvās kosmētikas lietošanu ar skropstu pagarinājumiem - kam pievērst uzmanību?

Skropstu pieaudzēšanas efekti var akcentēt aci pietiekami, lai sievietes kādu laiku varētu nelietot acu grimu. Tajā nav nekā slikta, un tas pierāda, cik ļoti skropstu pagarinājumi var ietekmēt mūsu izskatu un noskaņojumu. Tomēr, ja vēlaties vēl vairāk pasvītrot skatienu, jums jāapsver dažas svarīgas lietas, ko mēs šodien atklāsim.

Acu grims ar skropstu pagarinājumiem - saglabājiet līdzsvaru

Neatkarīgi no izvēlētās skropstu pagarināšanas metodes (klasiskā, kupluma vai hibrīda) acs uzreiz tiks izcelta un skatiens izskatīsies ievērojami dziļāks. Ja izlemjat papildus lietot acu ēnas, jāatceras saglabāt līdzsvaru savā izskatā. Trekns acu grims apvienojumā ar kupliem skropstu pagarinājumiem var brīnišķīgi izcelt aci elegantam notikumam, taču to ir viegli pārspīlēt un pilnībā sabojāt skropstu pagarināšanas pozitīvo rezultātu.

Kam vērts pievērst uzmanību?

  • Acu ēnu izvēle nedrīkst aizēnot skropstu pagarinājumu ietekmi. Izvēlieties košas krāsas, kas atbilst kopējam izskatam.
  • Acu kontūrzīmuļa lietošana ir laba, taču velciet smalkas līnijas, lai nodrošinātu, ka galvenais fokuss ir uz skropstām.
  • Papildu skropstu tušas kārtas uzklāšana apakšējām skropstām novērsīs nevēlamo kontrastu starp apakšējām un augšējām skropstām.
  • Varat uzlabot savu skropstu pagarinājumu efektus, piešķirot savai skropstu līnijai dziļāku izskatu. Šim uzdevumam izmantojiet zīmuli un pasvītrojiet ar to augšējo iekšējo plakstiņu.

Modernas dekoratīvās kosmētikas tendences, kas radītas skropstu pieaudzēšanai

Grims ir mākslas forma, kuru var apgūt ar pareizu uzmanības devu. Jāatceras iepriekš minētais līdzsvars, lai efekti neizskatītos pārspīlēti. Kuru grima izskatu izvēlas sievietes ar skropstu pagarinājumiem?

  • Minimālisms ar smalku pieskārienu

Šajā gadījumā uzvar dabiskais izskats. Sievietes parasti izvēlas smalku uzacu definīciju, izmantojot, piemēram, pomādi dabiskā tonī, vai arī demonstrē savas kārtīgās un bieži vien laminētās uzacis. Izvēlies acu ēnas neitrālos toņos, kas delikāti izceļ aci, vari lietot arī acu kontūrzīmuli, ja vien saglabā vienkāršību. Lai lūpas izskatītos dabiskas, pietiek ar lūpu spīdumu vai lūpu eļļu, lai tās izskatītos spīdīgas. Varat izvēlēties arī neitrālu lūpu krāsu ar dabiskajai lūpu krāsai pietuvinātu toni. Savienojiet to pārī ar saviem 1:1 skropstu pagarinājumiem, šis izskats ir saderīgs arī ar hibrīdmetodi. Šis grims der katram gadījumam un katrai sievietei.

  • Svaigs un smalks pasteļtoņu izskats

Sievietēm kopumā patīk eksperimentēt un izcelties. Pasteļtoņi ir modes un dekoratīvās kosmētikas tendence, kas nemitīgi atgriežas. Tie brīnišķīgi vairo dabisko skaistumu un kontrastē ar dažādām acu krāsām. Acu ēnas piparmētru, ceriņkrāsas, dzeltenā un zilos toņos noteikti piesaistīs uzmanību. Krāsainie acu kontūrzīmuļi kļūst arvien populārāki, jo ļauj veidot skatienu radoši. Varbūt tas nav labākais, ko uzklāt dodoties uz darba interviju, bet tas ir ideāli piemērots grims vasaras vakariem vai mūzikas festivāliem. Skropstu pagarinājumi, kas veikti, izmantojot hibrīda metodi, papildus izmantojot krāsainus matiņus, noteikti atstāj iespaidu uz ikvienu.

  • Intensīva dūmakainā acs

Ja nepieciešams doties uz elegantu vakara pasākumu un pasapņot par nedaudz drosmīgāku sevis versiju - izvēlieties uzticamo Smokey Eye izskatu un apvienojiet to ar kupliem skropstu pagarinājumiem. Intensīvas acu plakstiņu ēnas un pareiza sapludināšana padarīs tavu skatienu valdzinošu. Varat aizmirst par acu kontūrzīmuli vai to izmantot, lai saudzīgi padziļinātu skropstu līniju.

  • Neatvairāmi - mirdzošs spīdums

Traka naksnīga ballīte prasa tikpat traku skatienu! Neatkarīgi no izvēlētās skropstu pagarināšanas metodes izvēlieties mirdzošus aksesuārus. Spīdīgas acu ēnas? Kā būtu ar spīdīgo acu kontūrzīmuli ar tādu krāsu pieskārienu, lai tas atbilstu jūsu vakartērpam? Tāpat neaizmirstiet acu iekšējos stūros uzklāt nedaudz zīmuļa. Var arī lietot īpašus briljantus, kas pielīp pie ādas, un pielikt kādu tieši zem uzacu kaula. Spīdi un izklaidējies!

Grims ar skropstu pagarinājumiem - problēmas, kuras ir pārvarāmas

  • Mākslīgās skropstas pret acu dekoratīvo kosmētiku

Acu kosmētikai apvienojumā ar skropstu pagarinājumiem nav jābūt nekam sarežģītam. Tomēr jāpievērš uzmanība tam, kāda kosmētika tiek lietota, jo lietojot neatbilstošu kosmētiku  mākslīgās skropstas var zaudēt ātrāk, nekā domājat.

PROBLĒMA: lai arī daudzi iecienījuši krēmveida acu ēnas, tās nav diez ko laba izvēle. Tās ir veidotas uz eļļas bāzes, un eļļas kaitē skropstu pagarinājumu līmei. Tāpēc arī ūdensizturīgas kosmētikas lietošana nes lielu bojājumu risku. Tā ir veidota uz eļļas bāzes, un to nomazgāt var tikai ar divfāzu micelāro ūdeni, kas, kā jūs droši vien jau nojaušat, arī ir uz eļļas bāzes.

PADOMS. Izmantojiet klasiskās vai vieglās acu ēnas. Tās ir labi pigmentētas un uz plakstiņa izskatās vienlīdz skaisti. Kā arī tās ir viegli noņemamas. Izvēloties acu kontūrzīmuli, lietojiet šķidrās vai zīmuļveida kontūras.

  • Skropstu pagarinājumi pret bāzi un konsīleri

Šķietami divas dažādas lietas, kas attiecas uz divām dažādām jomām, tomēr tās var kaitēt viena otrai.

PROBLĒMA: konsīlera vai bāzes formulu var būt grūti nomazgāt, un dažkārt tas var trāpīt uz skropstām. Noņemt šos produktus ir patiešām sarežģīti, un tiem iekļūstot skropstās, tās var salipt. Problēmas var sagādāt arī sejas pūderis, kad tas tiek uz skropstām. Tās uzreiz zaudē savu tumši melno krāsu, un viss pagarinājuma efekts izskatās vienkārši slikti.

PADOMS: vislabāk lietot mikro otiņas vai vates kociņus un tos saudzīgi samitrināt ar micelāro ūdeni. Aizveriet aci un pārvietojiet tos no skropstu saknes uz galiņiem. Visbeidzot ar ķemmīti izķemmējiet skropstas.

  • Acu dekoratīvās kosmētikas noņemšana ar mākslīgajām skropstām

Nekad neaizmirsti noņemt acu grimu - acis un skropstas noteikti būs pateicīgas.

PROBLĒMA: tagad, kad zini, ka divfāžu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzekļu un nepareizo produktu lietošana var kaitēt skropstām, vērts pievērst uzmanību vannas istabas pamataksesuāriem. Ar to mēs domājam kokvilnas spilventiņus, ko izmantojat dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Šīs lietas var radīt daudz problēmu, noņemot grimu no skropstu pagarinājumiem. Vates šķiedras iesprūst skropstās, un tās ir grūti izņemt. Turklāt tās var iestrēgt starp dabiskām un mākslīgām skropstām, un tas ir vienkāršs veids, kā novilkt savu skropstu pagarinājumu.

PADOMS. Izmantojiet vienfāzes micelāro ūdeni, lai noņemtu grimu. To var uzklāt uz pirkstiem un ieziest, pēc tam putas izklāt uz plakstiņiem. Pēc brīža izšķīst tādi dekoratīvās kosmētikas produkti kā acu plakstiņu ēnas un acu kontūrzīmulis.

  • Mākslīgo skropstu mazgāšana pēc kosmētikas noņemšanas

Tas ir svarīgs solis, lai uzturētu pienācīgu higiēnu un acu veselību.

PROBLĒMA: Micelārie ūdeņi un dekoratīvās kosmētikas noņemšanas losjoni ir radīti, lai izšķīdinātu kosmētiku un atvieglotu to noņemšanu no ādas un matiem, taču tie var atstāt kādu atlikumu. Tāpēc pēc kosmētikas noņemšanas vienmēr vajadzētu seju mazgāt ar sejas želeju. Lielākā daļa no mums šim uzdevumam izmanto tikai parastu sejas želeju, bet tā var saturēt sastāvdaļas, kas var bojāt līmi. Ko darīt šajā situācijā?

PADOMS: ir vērts izvēlēties speciālu šampūnu skropstām un uzacīm. Šis ļoti saudzīgais produkts lieliski paveiks skropstu tīrīšanu. Kā to lietot?

  1. DARBĪBA. Iespiediet plaukstās šampūnu. Varat izvēlēties skropstu un uzacu šampūnu no Nanolash, kam pievienota speciāla putojoša sūkņa pudele.
  2. DARBĪBA. Uzklājiet putas uz skropstām.
  3. sariņi slīd starp skropstām un kārtīgi notīra vietas starp tām.
  4. DARBĪBA. Noskalojiet šampūnu ar remdenu ūdeni.

Darbs paveikts! Skropstas ir precīzi notīrītas. Skropstas var mazgāt no rīta un vakarā. Šampūnu var izmantot arī, rūpējoties par savām dabiskajām skropstām ikdienas rutīnā.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika