Ceļvedis: kā lietot skropstu tušu kā profesionālis, lai grims būtu noturīgs visas dienas garumā!

Ceļvedis: kā lietot skropstu tušu kā profesionālis, lai grims būtu noturīgs visas dienas garumā!

Lielākā daļa no mums neapzinās, ka pareiza skropstu tušas uzklāšana var pilnībā mainīt izskatu un grima estētiku. Neatkarīgi no tā, vai esat smalka skropstu kupluma cienītāja vai dodat priekšroku izteiktam un uzkrītošam grimam, ir jāzina, kā pareizi uzklāt skropstu tušu.

Kas padara prasmīgu skropstu tušas uzklāšanu tik nozīmīgu?

Pareizi krāsotas skropstas ir acu izteiksmīguma atslēga. Ar labu un estētiski tīkamu grimu acis izskatās lielākas un izteiktākas. Mēs visi vēlamies garas un biezas skropstas, tāpēc skropstu tušu ražotāji apmierina daudzas mūsu prasības, radot inovatīvas biezinošas, pagarinošas vai ieliekumu veidojošas skropstu tušas un dažkārt pat trīs vienā. Tomēr pat visdārgākā un vislabākā skropstu tuša nevar palīdzēt, ja tā netiek lietota pareizi.

Pārspīlēšana ar skropstu tušu, lipīgas skropstas, kas atgādina zirnekļa kājas, daudz kunkuļu, kas krīt no skropstām, izsmērēti melni traipi uz plakstiņiem - tās ir dažas no izplatītākajām nepareizas skropstu tušas uzklāšanas sekām, kas var pilnībā sabojāt visu kosmētikas estētiku. Vēl ļaunāk, tas var radīt grotesku efektu, kam nav absolūti nekāda sakara ar stilīgu grimu. Ja vēlieties izvairīties no šīm kļūmēm un tiekties uz estētiski tīkamu un noturīgu acu grimu, iepazīstieties ar mūsu grima padomiem, kā pareizi uzklāt skropstu tušu.

Kā uzklāt skropstu tušu - galvenais ir sagatavošanās!

Tas, iespējams, ir pats svarīgākais solis, lai tuša turētos uz mūsu skropstām. Skropstu tuša noteikti nepieķersies skropstām, kas klātas ar ādas kopšanas līdzekļu, dekoratīvās kosmētikas, putekļu vai atmirušas ādas pārpalikumiem. Tas ir būtiskākais aspekts, lai panāktu noturīgu un estētisku grimu, un vienlaikus tā ir visbiežāk novārtā atstātā darbība. Skropstas var attaukot patiešām vienkāršā veidā. Atliek vien tās kārtīgi kopt un, piemēram, nomazgāt ar pilienu sejas gēla vai vismaz labi noskalot ar ūdeni. Var izmantot arī speciālu skropstu un uzacu šampūnu. Šie maigie produkti lieliski palīdz izmazgāt netīrumus, taukus un dekoratīvās kosmētikas paliekas.

Šādi sagatavotas skropstas ar prieku pieņems skropstu tušu un nodrošinās tās noturību. Elastīgas un mitras skropstas notur pat drūpošu kosmētiku!

Kā uzlikt skropstu tušu - vai skropstu ieveidotājs ir obligāti nepieciešams?

Ne obligāti! Tomēr tas ir diezgan svarīgs, lai sasniegtu labākos grima rezultātus. Pareizi lietots skropstu ieveidotājs noteikti var:

  • pacelt skropstas,
  • piešķirt tām izteiktas cirtas,
  • likt skropstām izskatīties garākām.

Kā lietot skropstu ieveidotāju?

Tas ir diezgan vienkārši un intuitīvi. Pieturieties pie šiem vienkāršajiem soļiem, bet atcerieties, ka skropstu ieveidotājs VIENMĒR tiek izmantots pirms tušas! Izmantojot to uz uzklātas tušas, skropstas var tikt salauztas!

  1. Pietuviniet atvērto skropstu ieveidotāju acij un pārliecinieties, vai visas skropstas atrodas spraugā starp augšējo un apakšējo galu.
  2. Kad apakšējais gals ir tuvu skropstu līnijai, sakļaujiet to ar vidēju spēku. Neaizmirstiet ievērot distanci no skropstu līnijas un nevelciet skropstu ieveidotāju, jo šādi var izraut skropstas.
  3. Pagaidiet 10-20 sekundes. Jo ilgāk piespiedīsiet skropstas, jo iespaidīgāks būs efekts.
  4. Atveriet skropstu ieveidotāju un virziet to uz skropstu galiem, pēc tam vēlreiz aizveriet un turiet to 5-10 sekundes - tas vēl vairāk pastiprinās cirtas. 
  5. Gatavs! Ja vēlieties vēl vairāk palielināt efektu, varat atkārtot šo darbību. Tomēr neaizmirstiet uzklāt skropstu tušu uzreiz pēc skropstu ieveidotāja lietošanas. Tas pielabos cirtas.

PADOMS. Ja vēlieties pastiprināt skropstu ieveidotāja efektu, varat to viegli uzkarsēt, izmantojot, piemēram, matu žāvētāju. Skropstas arī ir mati, un tās vislabāk ir ieveidot, izmantojot siltumu.

Kā uzklāt skropstu tušu - ķersimies pie lietas!

Lai vai kā: ja skropstas jau ir kārtīgi notīrītas un iecirtotas ar ieveidotāju, pēdējais laiks ķerties pie galvenā jautājuma - kā uzklāt skropstu tušu? Lielākā daļa sieviešu vienkārši velk otu pāri skropstām, bieži vien sākot no vidusdaļas, un ar to arī viss beidzas. Vai tas nav pareizi? Nē - ja patīk smalki izceltas skropstas, tā ir tava individuālā izvēle. Tomēr skropstu līnija neizskatīsies biezāka, un skropstas nešķitīs garākas un biezākas. Ja vēlies to mainīt, jāpievērš uzmanība vairākiem svarīgiem faktoriem.

PAREIZĀS SKROPSTU TUŠAS IZVĒLE SKROPSTĀM

Svarīgi pievērst uzmanību skropstu vajadzībām un tam, ko ar tām patiesībā vēlies darīt. Ja vēlies, lai tās izskatītos garākas, izvēlies pagarinošu skropstu tušu, vēlams tādu, kas arī ieveido skropstas. Vai tavas skropstas ir plānas un gaišas? Labākais risinājums būs biezinoša skropstu tuša. Vai vēlies maksimālo garumu, apjomu un izliekumu? Izvēlies "trīs vienā" skropstu tušu.

MAN IR ĪSTĀ SKROPSTU TUŠA, KO TĀLĀK?

Ir pienācis laiks grimam. Kā uzklāt skropstu tušu? Neaizmirstiet notīrīt aplikatoru no pārpalikumiem pēc tā izbīdīšanas, varat to vienkārši paberzēt ar salveti. Svarīgākais ir sākt to lietot no skropstu saknēm. Tas ir būtiski, lai skropstu līnija izskatītos biezāka, un galu galā mēs visi to vēlamies, vai ne? Virzot aplikatoru augšup pa skropstām, centieties veikt zigzaga kustības. Tādējādi produkts tiks izklāts pa skropstām, un skropstas tiks labāk atdalītas, jo sari varēs sasniegt atstarpes starp skropstām. Pagaidiet, kad tās nedaudz nožūst (aptuveni 30 sekundes), tad var pievienot vēl vienu klājienu, lai uzlabotu rezultātu.

PADOMS. Ja vēlies panākt kaķa acu efektu, uzklāj pirmo skropstu tušas kārtu no acs vidus uz acs ārējo kaktiņu. Tikai tad uz visām skropstām pievieno vēl vienu skropstu tušas kārtu.

VAI APAKŠĒJĀM SKROPSTĀM JĀUZKLĀJ SKROPSTU TUŠA?

Tas atkarīgs no tā, kā vēlies. Daži saka, ka tas ir nepieciešams, jo bez tā uz plakstiņa rodas kontrasts. Tajā ir daudz patiesības, īpaši, ja tev patīk klāt daudz skropstu tušas. Tāpēc pārliecinies par līdzsvara saglabāšanu. Ja skropstām uzklāj tikai vienu smalku kārtiņu un efekts nepatīk, nākamreiz tas nav jādara. Tāpat atceries, ka, ja tavi mati ir gaiši (blondi, rudi), pārlieku noklātas skropstas var slikti kontrastēt ar tiem.

KĀ UZKLĀT SKROPSTU TUŠU APAKŠĒJĀM SKROPSTĀM?

Ir divas tehnikas. Vienā apakšējās skropstas pārklāj, turot aplikatoru vertikāli. Pieskaries skropstām ar nūjiņas galu un pārliecinies, vai skropstas šādi ir atdalītas. Šī metode labi darbojas īsām apakšējām skropstām. Garāku apakšējo skropstu īpašnieki var izmantot aplikatoru standarta veidā, turot to horizontāli un pārvietojot no vienas puses uz otru. Pielāgo metodi savām vajadzībām un pavēro, cik ērti jutīsies!

Kā lietot skropstu tušu - vai ir iespējams vēl vairāk pastiprināt tušas efektu?

Patiesībā - jā. Neskaitot to, ka var vienkārši uzklāt vairāk skropstu tušas kārtu vai izmantot skropstu ieveidotāju, var ieguldīt arī skropstu tušas pamatnē. Ja kādreiz ir dzirdēts jēdziens "caurspīdīga skropstu tuša", tad runa bija tieši par to. Šis produkts ir radīts, lai uzlabotu grima noturību, sabiezinātu un pagarinātu skropstas, piešķirtu tām apveidu, kā arī barotu tās.

Šo līdzekli uzklāj uz skropstām tieši pirms tušas uzklāšanas. Skropstu tušas bāze precīzi atdala skropstas un  vienmērīgi tās pārklāj, palielinot to apjomu un garumu. Tā veido pamatu uz skropstām, ļaujot skropstu tušai tās vienmērīgi noklāt, uzlabojot tās pieķeršanos bāzes elastīgo īpašību dēļ - skropstu tuša zem acīm neplaisās un neizsmērēsies.

Caurspīdīga skropstu tuša satur barojošas un mitrinošas sastāvdaļas, piemēram, augu ekstraktus un pantenolu. Tās padara skropstas gludākas, piešķir tām spīdumu, uzlabo olbaltumvielu sintēzi un ievērojami stiprina tās.

Kā lietot skropstu tušu - rūpējies par skropstu tušu

Lai kā tu arī censtos uzklāt skropstu tušu perfekti - ja pareizi neattieksies pret skropstu tušu, tā neko daudz nedos. Ir vērts parūpēties par savu kosmētiku un censties paildzināt tās mūžu, pareizi to lietojot. Skropstu tuša prasa to pašu. Papildus uzglabāšanai stabilā temperatūrā, prom no saules, vari arī mēģināt nelaist gaisu iepakojumā. Centieties nūjiņu iebīdīt un izbīdīt nelielā leņķī, lai mazāk gaisa ieplūstu iekšā un skropstu tuša pārāk ātri neizžūtu. Nekad nepārvietojiet otu uz augšu un leju, lai iegūtu vairāk produkta! Vienkārši saudzīgi izņemiet nūjiņu un nolieciet to leņķī, lai papildinātu skropstu tušu. Atceries, ka šādi vari ietaupīt naudu, jo pēc mēneša tā nebūs jātērē citai skropstu tušai.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika