Skropstu pagarināšanas metodes - apgūsti populārākos paņēmienus

Skropstu pagarināšanas metodes - apgūsti populārākos paņēmienus

Skropstu pagarinājumi pēdējo gadu laikā kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem skaistumkopšanas salonu piedāvātajiem pakalpojumiem. Vairuma skropstu mākslinieku grafiki plīst pie vīlēm, tomēr daudzas sievietes joprojām vilcinās, vai skropstu pagarinājumi viņām ir vajadzīgi. Stereotipi par mākslīgajām skropstām joprojām satrauc daudzus no mums, bet vai tas ir pareizi? Šodien uzzināsiet par profesionāliem skropstu pagarinājumiem, kā arī DIY skropstu pagarināšanas metodēm mājas lietošanai.

Skropstu pagarinājumi - skaistas skropstas ikvienam

Mākslīgās skropstas sen vairs nevajadzētu saistīt ar pārspīlētiem un dramatiskiem efektiem. Mūsdienīgas skropstu pagarināšanas metodes ir daudzveidīgas un izstrādātas, lai tās atbilstu ikviena veida acīm un apmierinātu ikvienu klientu. To izturība un lieliskums padara skaistumkopšanas salonus pilnus. Turklāt var izvēlēties arī no slokšņu skropstām, magnētiskajām skropstām un neseno laiku hitiem - kasešu skropstām DIY skropstu pagarinājumiem mājās. Līdz ar to ir gana daudz, no kā izvēlēties!

Skropstu pagarināšanas metodes

Ir trīs galvenās skropstu pieaudzēšanas metodes - klasiskā, apjoma un hibrīda. Atšķirība starp šīm metodēm ir izmantoto skropstu daudzums un to veids. Ar ikvienas no šīm metodēm palīdzību var radīt dažādus krāšņus izskatus.

Skropstu pagarinājumi - klasiskā metode

Klasisko skropstu pagarināšanas metodi bieži dēvē par skropstu pagarināšanas metodi 1:1, jo tā ietver vienas mākslīgās skropstas pievienošanu vienai dabiskai skropstai. Šīs metodes galvenais rezultāts ir ļoti dabisks efekts – rūpīga izskara, sarullētas un garākas skropstas, kā arī biezāka izskata skropstu līnija.

Skropstu pagarinājumi – apjoma metode

Apjoma metodes mērķis ir padarīt skropstas būtiski kuplākas. To sadala viegla kupluma (2D, 3D) un ļoti kuplas (4-8D). Līdzīgi kā klasiskajā metodē mākslīgās skropstas pielīmē pie īstām. Šajā gadījumā vienai dabiskai piestiprina vairāk nekā vienu mākslīgo skropstu (2D - divas mākslīgās skropstas pret vienu īsto, 3D - trīs skropstas pret vienu utt.). Kupluma metodes ietekme ir pamanāmāka nekā 1:1 metodes gadījumā. Šai metodei izvēlētās skropstas parasti ir vieglākas un pamatnē šaurākas, lai tās nepārslogotu aci un joprojām izskatītos dabiski.

Skropstu pagarinājumi - hibrīda metode

Skropstu pagarinājumi, izmantojot hibrīdo metodi, ietver mākslīgo skropstu garuma un biezuma apvienošanu. Pie vienas dabīgās piestiprina vienu biezāku mākslīgo skropstu, pēc tam pie nākamās īstās skropstas pielīmē vairākas plānākas skropstas. Saglabājot pēc iespējas dabiskāku efektu, tiek iegūts elegants apjoms.

Vai vēlaties uzzināt vairāk par populārākajiem skropstu stiliem? Ieskatieties mūsu rakstā.

Kādas vēl skropstu pagarināšanas metodes eksistē?

  • DIY kasešu skropstas

DIY kasešu skropstas izmantošanai mājās ir inovatīva un ātri veicama skropstu pagarināšanas metode. Sintētiskās skropstas tiek uzliktas uz īsām un elastīgām sloksnītēm. Atšķirībā no tipiskām slokšņu skropstām, šīs DIY mākslīgās skropstas tiek uzklātas zem īstajām skropstām. Tā ir ārkārtīgi svarīga iezīme, jo efekti izrādās ļoti dabiski un skropstu kasešu savienojuma vietas nav redzamas. Arī to sadalīšana segmentos ir ļoti ērta, uzklājot skropstas. Jums būs nepieciešami vairāki piederumi DIY klasteru skropstu uzklāšanai. Tos var iegādāties atsevišķi vai īpašos komplektos. Tie ir:

  1. Bonderis, kas aizstāj tradicionālo skropstu līmi. Tas tiek uzklāts visā dabisko skropstu garumā vai no saknes līdz pusei to garuma (izvēle ir jūsu), un tā taktiskā formula ļauj mākslīgās skropstas piestiprināt īstām skropstām. Uzklājot skropstas, šī līme neizžūst, tāpēc nav jāsteidzas un jāuztraucas, ka skropstas nav kārtīgi piestiprinātas.
  2. Hermētiķis, kas neitralizē līmes taktiku pēc skropstu kasešu uzlikšanas. Tā ir atbildīga arī par to, lai gatavais izskats būtu izturīgāks. To uzklāj uz skropstām, kur iepriekš tika uzklāta līme.
  3. Ergonomisks aplikators, kas palīdz sapludināt mākslīgās skropstas ar īstajām. Tam ir īpaši veidoti uzgaļi, kas atvieglo uzlikšanu un nodrošina, ka līme vēl labāk piesaista skropstas.

Noņēmējs ir produkts, kas ļauj ērti un ātri noņemt mākslīgās skropstas.

DIY mākslīgās kasešu skropstas ir labs variants ikvienam, kurš vēlas ilgnoturīgāku risinājumu kā sloksnes vai magnētiskās skropstas. Kasešu skropstas turas aptuveni 5 dienas un ar labu rūpību un piesardzību, to kalpošanas laiks var būt vēl ilgāks. Kasešu skropstu pielīmēšanai izmantotie līdzekļi nenonāk saskarē ar smalko plakstiņu ādu.

  • Slokšņu skropstas

Slokšņu skropstas ir vecākā skropstu pagarināšanas metode. Mākslīgās skropstas ir uzliktas uz garas sloksnes, kas tiek pielīmēta tieši pie plakstiņa virs dabiskās skropstu līnijas. Tam nepieciešama speciāla mākslīgo skropstu līme, kas uzklāta visā plakstiņa garumā. Skropstas maigi piespiež pie plakstiņa, un tad jāgaida, kamēr līme izžūs. Sloksni, protams, var piegriezt, lai tā atbilstu acij. Dienas beigās vienkārši noņem skropstas no plakstiņa.

Tā ir populāra metode, bet tai ir nelieli trūkumi. Skropstu uzklāšanai izmantotā līme mēdz oksidēties, tāpēc dienas laikā tā var kļūt redzama un neizskatās īpaši patīkami. Dienā sloksnes ļoti bieži lobās acu kaktiņos, kas var kairināt plakstiņu, jo sloksnes ļoti bieži ir diezgan cietas. Tā ir arī īslaicīga skropstu pagarināšanas metode, kas ilgst tikai vienu dienu.

  • Magnētiskās skropstas

Slokšņu un magnētiskās skropstas ir ļoti līdzīgas skropstu pagarināšanas metodes. Tās atšķiras tikai ar pievienošanas veidu. Atšķirībā no parastajām slokšņu vai klasteru skropstām, tās formulā neizmantojam līmi, bet gan speciālu acu kontūrzīmuli ar dzelzs daļiņām. Uz sloksnēm ir nelieli magnēti, kurus piesaista acu kontūrzīmuļa formula.

Šī skropstu pagarināšanas metode ir laba, un tai ir daudz fanu, taču tai ir arī dažas negatīvas puses. Lietotāji bieži sūdzas par acu plakstiņu nepatīkamo aromātu, kas pamanāms pat visas dienas garumā. Lētās magnētiskās skropstas nāk ar lieliem magnētiem, kas brīžiem var būt ļoti labi saskatāmi. Turklāt magnētisko skropstu uzklāšana ir atkarīga no acu kontūrzīmuļa, un tā ne vienmēr atbilst acs formai, tāpēc tā nav metode visiem. Līnijai arī jābūt diezgan biezai un ne visi ir tik spēcīga grima cienītāji.

Skropstu pagarināšanas metodes - kas vēl jāzina par mākslīgajām skropstām?

Skropstu pagarinājumi - cik ilgi saglabājas efekti?

Skropstu pagarinājumu vidējais kalpošanas laiks ir aptuveni 1,5 mēneši. Dabiskai skropstiņai ir savs dzīves cikls, un tā ilgst vidēji 3 mēnešus. Vidēji dienā zaudējam 2-3 skropstas, tāpēc pēc 3-4 nedēļām būs nepieciešama papildināšana. DIY kasešu skropstu gadījumā kalpošanas laiks ir aptuveni 5 dienas, lai gan atkarībā no pēcapstrādes tas var būt ilgāks. Slokšņu skropstas un magnētiskās skropstas ir vienas dienas opcijas.

Cik ilgas ir skropstu pagarināšanas procedūras?

Procedūras laiks ir atkarīgs no skropstu pagarināšanas metodes, stilista meistarības, kā arī sadarbības ar klientu. 1:1 skropstu uzlikšana aizņem līdz, augstākais, 2 stundām. Skropstu pagarināšanas metode apjomam aizņem no 1.5 līdz 3 stundām. Skropstu pagarināšana ar slokšņu, magnētiskajām vai DIY kasešu skropstām ir tikai 10 minūšu jautājums, it īpaši, kad jau iegūtas prasmes.

Atcerieties, ka skropstu stilizēšanas rezultāti atkarīgi no vairākiem faktoriem. Tas ir Jūsu skropstu stāvoklis, stilista meistarība, un pareiza pēcaprūpe, par ko vairāk varat lasīt šeit. Tāpat to ietekmē arī pareizā skropstu pagarinājumu izvēle, izmantotie materiāli un tas, cik ilgi tikusi veikta procedūra. 



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika