Ceļvedis: kā uzklāt skropstas mājās, soli pa solim

Ceļvedis: kā uzklāt skropstas mājās, soli pa solim

Mākslīgās skropstas ir lielisks veids, kā izdaiļot katras sievietes skatienu. Tomēr ne visiem mums ir laiks dažas stundas pavadīt skaistumkopšanas salonā. Kā arī skropstu pagarināšanas procedūra ir saistīta ar ievērojamiem izdevumiem. Par laimi, ir vienlīdz iespaidīgas un lētākas skropstu pagarināšanas metodes, ko var viegli veikt, neizejot no mājām.

Kuras mākslīgās skropstas izvēlēties?

Mēs izšķiram trīs mājas skropstu pieaudzēšanas metodes:

Katru no tām raksturo pavisam cita pielietošanas metode. Labāk iepazīstiet tās un pats izlemiet, kas ir Jums vispiemērotākā. Atcerieties, ka jāņem vērā ne tikai rezultāti, bet viss stilizācijas process, kam vajadzētu būt vienkāršam, ātram un drošam.

DIY kasešu skropstas

Mākslīgās kasešu skropstas skropstu pagarināšanai mājās ir drošākā un izturīgākā metode starp iepriekš minētajām. Kādas ir tās galvenās priekšrocības?

  • kasešu skropstas ir uzliktas uz elastīgām, plānām strēmelēm, kuras nēsājot ir nemanāmas,
  • mākslīgās skropstas uzklāj zem dabiskajām skropstām, kas iepriekš pārklātas ar īpašu līmi, lai stilizācija izskatītos ļoti dabiska un savienojuma vietas būtu neredzamas,
  • produkti, ko izmanto DIY skropstu pagarināšanai, nenonāk saskarē ar smalko plakstiņu ādu,
  • kasešu skropstu uzklāšana ilgst mazāk nekā 10 minūtes un skropstas turas aptuveni 5 dienas,
  • tās var noņemt jebkurā laikā ar noņēmēja palīdzību,
  • stilu izvēle ir ļoti plaša, un katrs var atrast sev piemērotu.

Kas nepieciešams DIY klasteru skropstu uzklāšanai?

Lai mājās uzklātu kasešu skropstas, būs nepieciešams vairāk nekā ierastā aptiekas līme un pincetes. Pirms izvēlēties šo metodi, der zināt, kādi produkti un rīki būs nepieciešami, lai izveidotu skaistu un ilglaicīgu izskatu:

  • DIY skropstas uzlikšanai mājās, ievietotas slēgtā iepakojumā, kas pasargā no bojājumiem.
  • Bonderis - speciāla līme DIY skropstu pagarināšanai. formula ir taktiska un neizžūst kā parasta skropstu līme. Tas ļauj pilnībā kontrolēt pabeigto izskatu.
  • Lai uzlikšana būtu vieglāka un efektīvāka, parocīgs īpaši veidots mākslīgo skropstu aplikators, kas viegli uzpūš ķekarskropstas ar dabiskajām.
  • Hermētiķis - fiksators DIY skropstu pagarinājumiem. Uzklājiet to uz skropstām pēc skropstu uzlikšanas, lai neitralizētu līmes taktiskumu un fiksētu stilu.
  • Mākslīgo skropstu noņemšanas līdzeklis, kas ļauj droši un saudzīgi jebkurā laikā noņemt mākslīgās skropstas. To vēlams uzlikt zem skropstām, un pēc kāda laika skropstas viegli noslīd no plakstiņiem.

DIY kasešu skropstu ražotāji savos veikalos piedāvā iepriekš minētos produktus un īpašus aplikatorus. Tie pieejami arī komplektos, kuros ir visi nepieciešamie aksesuāri, tostarp izvēlētais skropstu stils. Šādu komplektu cena ir diezgan pievilcīga, un tajā iekļautie produkti lietojami vairākas reizes.

Kā lietot DIY kasešu skropstas?

Šo mākslīgo skropstu veida lietošana mājās ir intuitīva un ērta. Izmantojot šos vienkāršos norādījumus, gūsi pārliecību, ka tavs izskats būs noturīgs un ilgs līdz pat 5 dienām!

  1. DARBĪBA: Labi notīriet skropstas. Var izmantot speciālu skropstu un uzacu šampūnu, kas skropstas ideāli sagatavos uzklāšanai.
  2. DARBĪBA. Uzlieciet kasešu skropstas ar līmes palīdzību. Uzklājiet to visam skropstu garumam vai no saknes līdz pusei (vislabāk pielāgot līmes uzklāšanas veidu dabisko skropstu garumam) un nogaidiet 15-20 sekundes. Bonderis nezaudē taktiskumu un neizžūst, tāpēc viegli var uzlikt vairāk skropstu, ja tā vēlaties.
  3. DARBĪBA. Satveriet skropstas pamatnē (nekad nesatveriet galus, jo var tās sabojāt) un, paskatoties uz leju vai nedaudz izstiepjot plakstiņu uz augšu, uzklājiet skropstas zem dabiskajām. Ievērojiet 1 mm attālumu no plakstiņu līnijas. Ja kasete ir pareizi pievienota, sāciet darbu ar nākamo.
  4. DARBĪBA. Katru reizi, kad uzklājat skropstu kaseti un jūtaties ar to apmierināta, izmantojiet īpašo aplikatoru, lai piespiestu skropstas pie dabiskajām. Tas fiksē stilu un sapludina kopā mākslīgās un dabiskās skropstas. Kad visas skropstas ir uzklātas, nospiediet tās vēlreiz ar aplikatoru.
  5. DARBĪBA. Kad skropstu pielikšana ir pabeigta, ir pienācis laiks neitralizēt līmes taktiskumu. Šim uzdevumam izmantojiet hermētiķi. Produktam ir speciāla ķemmīte, kas ļauj lietot produktu vietās, kur iepriekš uzklājāt līmi. Un darbs ir pabeigts!

Ja vēlaties noņemt skropstas, vienkārši izmantojiet mākslīgo skropstu noņēmēju. Pēc skropstu uzlikšanas uzgaidiet aptuveni 30 sekundes un viegli noņemiet mākslīgās skropstas. Tad notīriet grimu kā parasti.

Slokšņu skropstas

Kā liecina nosaukums, slokšņu skropstas novietotas uz garas, melnas sloksnes, ko pievienojam pie plakstiņiem. Mēs varam atrast daudzus un dažādus slokšņu skropstu veidus, kurus var viegli pieskaņot ikvienam gadījumam.

Kā lietot slokšņu skropstas?

Pirms sākat lietot šāda veida skropstas, vispirms piemēriet tās acij. Strēmeles ir samērā universālas, taču var gadīties, ka tās ir pārāk garas acīm. Tad tās ir jāapgriež. Uzmanieties, lai nenogrieztu pārāk daudz, jo rezultāti var nebūt labākie. Slokšņu skropstu uzklāšanas soļi ir ļoti vienkārši:

  • Notīriet plakstiņus no grima atlikumiem.
  • Uzklājiet nelielu daudzumu speciālas līmes uz skropstu sloksnes.
  • Līmējiet strēmeli pie plakstiņa tieši virs skropstu līnijas.

Lietojot slokšņu skropstas, var rasties dažas problēmas. Sloksne var pielipt pārāk augstu vai pārāk zemu, un tā var pārvietoties pa plakstiņam, iekrāsojot tos ar līmi. Tāpat, mēģinot kārtīgi uzklāt slokšņu skropstas viena acs kaktiņa tuvumā, līme otrā galā, iespējams, jau ir izžuvusi, līdz ar to skropstas pietiekami labi nepielīp ādai. Pirms gulētiešanas neaizmirstiet novilkt slokšņu skropstas.

Magnētiskās skropstas

Būtiska atšķirība magnētiskajām skropstām ir tā, ka netiek lietota skropstu līme. Lai sloksni piestiprinātu pie plakstiņa, būs nepieciešams speciāls acu kontūrzīmulis ar dzelzs daļiņām. Skropstu sloksne ir aprīkota ar maziem magnētiņiem, kas paredzēti pievienošanai pie kontūrzīmuļa krāsas.

Kā lietot magnētiskās skropstas?

Mākslīgo magnētisko skropstu uzklāšana ir ļoti vienkārša un prasa trīs vienkāršus soļus:

  • Vispirms uzklājiet speciālo acu kontūrzīmuli ar dzelzs daļiņām, to var uzklāt arī uz acu dekoratīvās kosmētikas, lai pirms tam nebūtu rūpīgi jāattīra āda.
  • Ar īpaša kontūrzīmuļa palīdzību uzzīmējiet līniju uz plakstiņa. Jūs pati izvēlaties, vai līnija sniegsies no viena plakstiņa stūra līdz otram - vai varbūt tas būs kas ekstravagantāks.
  • Pagaidiet, līdz kontūrzīmulis nožūst un sāciet pievienot magnētiskās skropstas. Kontūrzīmulim vajadzētu viegli pievilkt magnētiskās skropstas. Ja skropstas neizdodas pievienot taisni, tās ir viegli noņemamas un pievienojiet tās vēlreiz.

Paceļas jautājums - vai magnētiskās skropstas der visiem? Laii pārliecinātos, ka skropstas pielips plakstiņam, Jums jālieto pareizais kontūrzīmuļa daudzums. Ar tievu līniju var nepietikt un ne visām sievietēm patiks bieza un gara līnija. Kontūrzīmulis ne vienmēr pielāgosies plakstiņu formai, tāpēc dažu plakstiņu formu gadījumā procedūra var neizdoties. Saskaņā ar daudzu lietotāju viedokli, kontūrzīmuļa aromāts ir ne visai patīkams un tā aplikators ir nepietiekami precīzs.

Kopsavilkums - kuras skropstas izvēlēties DIY skropstu pagarināšanai mājās?

Šķiet, ka labākā izvēle ir kasešu skropstas DIY skropstu pagarināšanai mājās. Tās ir ļoti viegli uzklājamas, tām ir neticami plaša stilu izvēle, un ražotāji nodrošina, ka ikviens var tikt galā ar to uzlikšanu. Turklāt tās ir pieejamas par pieņemamu cenu. Ieguldot skropstu pagarināšanas komplektā, skropstas var uzklāt vairākkārt, un tajā esošie produkti ir acīm droši.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika