Atklāj modīgākās skropstu pagarinājumu tendences un pieskaņo tās savām acīm!

Atklāj modīgākās skropstu pagarinājumu tendences un pieskaņo tās savām acīm!

Skropstu pagarināšana, kas tiek veikta, izmantojot klasiskās, apjoma vai hibrīda metodes, ir viena lieta, taču gala rezultāts bieži vien ir atkarīgs no izvēlētā stila. Pārlūkojiet populārākās iespējas un apsveriet, vai kāds no tiem ir piemērots jums!

Skropstu pagarinājumu stili - kas jāņem vērā pirms izvēles?

Katru no skropstu pagarināšanas metodēm - klasisko, apjoma un hibrīda - var izmantot, lai radītu dažādus interesantus stilus. Daudzi no tiem ir īpaši populāri, taču ne tie vienmēr ir visiem piemēroti. Acu tipus iedala pēc to formas un novietojuma:

  • mazas un lielas,
  • apaļas un mandeļveida,
  • izvirzītas un dziļas,
  • platas un šauras acis.

Daži skropstu stili var izcelt nevēlamas acu nepilnības, piemēram, nošļukušus plakstiņus vai iekritušas acis u.c. Tāpēc skropstu meistaram ir jāpārbauda, kāds ir klienta acu tips, un jāiesaka atbilstošs stils. Galīgā izvēle vienmēr ir tava, bet ir vērts ieklausīties speciālistā, lai pēc procedūras pabeigšanas savu lēmumu nenožēlotu.

Populārākie skropstu pagarinājuma stili - atrodi sev piemērotāko!

  • Kaķa acs

Tas ir ļoti populārs mākslīgo skropstu stils, kas galvenokārt tiek veikts, skropstas pagarinot attiecībā 1:1. Skropstu meistars dabiskajām skropstām piestiprina mākslīgās, vienmērīgi palielinot to garumu no iekšējā līdz ārējam stūrim. Šī metode vizuāli pagarina ārējo acs kaktiņu un sašaurina aci. Ja klientam dabiski ir garas skropstas, stilists mākslīgās skropstas līmē tikai pie ārējā stūra, lai efekts saglabātos pēc iespējas dabiskāks.

Šis stils vislabāk der lielām, apaļām un šaurām acīm. Mandeļveida acīm, iekritušām acīm vai ar nošļukušiem plakstiņiem tās var pastiprināt nevēlamo efektu.

  • Vāveres efekts

Šī skropstu veidošanas metode paredz mākslīgo skropstu garuma pakāpenisku palielināšanu, sākot no iekšējā acs kaktiņa. Kad  uzacu izliekuma augstākais punkts ir sasniegts, tiek liktas arvien īsākas un īsākas skropstas. Šī metode ir paredzēta, lai paceltu acs kaktiņu, lai acs izskatītos lielāka un atvērtāka.

Šis stils lieliski der acīm, kas atrodas tuvu viena otrai, un nošļukušiem plakstiņiem.

  • Kimas Kamēlijas skropstas

Šo efektu, ko mēdz dēvēt arī par Kimas stilu jeb Kimas Kardašjanas skropstām, bieži izmanto kopā ar apjoma metodi. Mūsdienās šis stils ir ārkārtīgi populārs. Kardašjanas efekts ietver dažādu skropstu garumu uzklāšanu, dažas no tām ir sakārtotas vēdekļos. Šis stils dod neticami dabisku rezultātu, neradot plakanu un pārspīlētu iespaidu.

Tas skaisti akcentē skatienu un vizuāli atklāj aci. Tas ir pietiekami daudzpusīgs, lai būtu labi piemērots lielākajai daļai acu tipu.

  • Acu lainera efekts

Tas ietver "divi vienā" efekta radīšanu - ar uzsvērtām skropstām un acu lainera efektu uz plakstiņu. Skropstas tiek klātas no iekšējā stūra uz ārējo, pakāpeniski palielinot to garumu, bet ar minimālu ielocījumu, kas sniedz acu lainera efektu uz plakstiņa.

Šis ir skaists stils, bet tas var nebūt piemērots visiem. Tas labi piestāv mandeļveida acu īpašniekiem ar paceltu ārējo kaktiņu. Cilvēkiem ar iekritušām acīm vai nošļukušiem plakstiņiem tas var pastiprināt nevēlamo efektu.

  • Krievu apjoms un Holivudas apjoms

Šis stils ir ierasta izvēle, lietojot apjoma skropstu pagarinājumus (2-8D). Šī stila mākslīgās skropstas pie pamatnes ir sašaurinātas, lai ar savu iespaidīgo apjomu tās tomēr izskatītos dabiskas un nenoslogotu aci. Skropstas un skropstu līnija izskatās daudz biezāka, veidojot skaistu skropstu vēdekli virs acs.

Šis stils ir piemērots šauru acu īpašniekiem, kuri vēlas tās vizuāli padarīt lielākas, un tas lieliski maskē nošļukušus plakstiņus un dziļi iegrimušas acis.

Krāsainas skropstas - kā izcelt acis ar krāsu?

Skropstu pieaudzēšana, izmantojot krāsainas sintētiskās skropstas, tehniski neatšķiras no standarta pieaudzēšanas metodēm - klasiskās, apjoma vai hibrīda metodes. Tomēr krāsainās skropstas iedalās trīs paveidos:

  • pilnas - vienā krāsā,
  • jauktas - stilists procedūras laikā sajauc vairākas krāsas,
  • ombres balinājums - skropstas ir melnas, bet gali ir citā krāsā.

Sievietes reti izvēlas stilu ar tikai vienu krāsu, jo rezultāti ir ļoti uzkrītoši un nav piemēroti ikdienas valkāšanai. Biežāk viņas izvēlas smalkus akcentus, kas nav vienkrāsaini un ārkārtīgi ekspresīvi. Ņemiet vērā, ka skropstu pagarinājumu noturība ilgst aptuveni 4 nedēļas, un ne visi var atļauties atjaunot tik izteiksmīgu stilu.

Kā pieskaņot krāsainas skropstas acu krāsai?

Krāsaini skropstu pagarinājumi ir iespēja sievietēm, kuras vēlas izcelties un atstāt iespaidu uz ikvienu, taču ir arī iespējas, kas ir daudz tuvākas dabiskajam izskatam. Dažas krāsas, kas atšķiras no klasiskās melnās, ir veidotas, lai vai nu papildinātu acs krāsu ar kontrasta palīdzību (kontrastējoša krāsa), vai akcentētu aci (harmoniska krāsa). Kā izvēlēties labāko krāsu?

  • ZAĻAS ACIS - kontrastējošas krāsas: SARKANS, BRŪNS, VIOLETS, CERIŅKRĀSA; harmoniskas krāsas: DZELTENS, ZILS, ZAĻŠ
  • TUMŠI BRŪNAS ACIS - kontrastējošas krāsas: DZELTENS, VIOLETS, ZAĻŠ; harmoniskas krāsas: BRŪNS, PERSIKU KRĀSA, LAŠKRĀSA
  • ZILAS, PELĒKAS ACIS - kontrastējošas krāsas: DZELTENS, BORDO, VIOLETS, ORANŽS; harmoniskas krāsas: ZAĻŠ, GRAFĪTKRĀSA, ROZĀ, PELĒKS
  • ZAĻGANBRŪNAS ACIS - kontrastējošas krāsas: ZAĻŠ, ZILS, VIOLETS; harmoniskas krāsas: BĒŠS, BRŪNS, PELĒKS, PERSIKU KRĀSA

Krāsaini skropstu pagarinājumi - kā pareizi sajaukt krāsas?

Lai efekts neizskatītos pārspīlēts un lai skropstas būtu piemērotas ikdienas nēsāšanai, skropstu meistaram labi jāizvēlas krāsas un pietiekami smalki jāsajauc krāsainās skropstas, lai tās pildītu savu acs izcelšanas funkciju. Visbiežāk var izvēlēties vienu no diviem efektiem:

  • stilists uzklāj dažas krāsainas skropstas starp dabiskajām, kas izvēlētajā krāsā radīs smalku un nepārspīlētu niansi,
  • stilists krāsas nesajauc, bet gan izvēlas vienu skropstu segmentu (parasti tuvāk acs ārējam kaktiņam) un tur uzklāj dažas skropstas izvēlētajā krāsā, radot krāsainu akcentu.

Drošsirdīgākiem klientiem var rasties kārdinājums izvēlēties atšķirīgus risinājumus, pilnībā atsakoties no melnām skropstām. Trīs populārākie efekti ir sekojoši:

  • viss stils vienā krāsā,
  • viss stils vienā krāsā, bet ar dažādām nokrāsām,
  • varavīksnes stils, kas sastāv no vairākām skropstu krāsām, sajaucot tās kopā.


Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika