Kā iegūt garākas, biezākas skropstas dažās sekundēs?

Kā iegūt garākas, biezākas skropstas dažās sekundēs?

Lielākā daļa sieviešu sapņo par kuplām un garām skropstām, tomēr dažām no mums nav laika vairāku stundu ilgām procedūrām, ko veic speciālists. Dažkārt mums laika ir maz, un gribam, lai efekts tiktu panākts burtiski minūtes laikā. Vai ir veids, kā to panākt? Jā, patiesībā tādi ir vairāki!

Skropstu tuša garumam vai apjomam

Skropstu tuša sievietēm ir vajadzīga. Lielākā daļa no mums nespēj iedomāties kosmētikas somiņu bez tās, vai doties sabiedrībā bez uzkrāsotām skropstām. Ko tad dara skropstu tušas?

Ja skropstu tušā ir pareizās sastāvdaļas apjomam, tas viegli pārklāj skropstas un ieskauj tās no saknēm. Tajā pašā laikā tas precīzi atdala, novēršot salipšanu. Skropstu līnija tūlīt izskatās pilnīgāka, un dažkārt mēs pat sasniedzam acu kontūrzīmulim līdzīgus rezultātus, pievienojot acij apbrīnojamu definīciju.

Tuša garumam darbojas līdzīgi. Tās konsistence ir pietiekami bieza, lai skaist sēdētu uz skropstu galiņiem, padarot skropstas garākas momentā.

Uzklājot vairākas kārtas, var papildus uzlabot skropstu izskatu. Var izmantot arī 2 vienā skropstu tušu un iegūt gan apjomīgus, kā arī pagarinošus efektus, kas tiek paveikts dažu sekunžu laikā! Neaizmirstiet vienmēr uzlikt skropstu tušu uz perfekti tīrām skropstām, lai varētu baudīt visilglaicīgākos rezultātus.

Kas ir Skropstu Tušas Bāze un vai tā ir tā vērta?

Ja neesat pilnībā apmierināta ar savu skropstu tušu vai neesat iecienījusi šī produkta lietošanu, dekoratīvās kosmētikas komplektam varat pievienot skropstu tušas bāzi. Šo populāro bezkrāsaino skropstu tušu lieto pirms parastās skropstu tušas uzklāšanas. Ko tā īsti dod?

  • Tā padara kuplākas skropstas; šis produkts ietērpj skropstas, lai parastās skropstu tušas uzklāšana veidotu lielāku apjomu.
  • pagarina skropstas; tā nosēžas uz skropstu galiņiem, pagarinot skropstas, kā arī uzlabo skropstu elastību, radot pamanāmu izliekumu.
  • Tā ir ilgi noturīga; tiklīdz bāze izžūst, tā veicina skropstu tušas pieķeršanās spējas, turklāt tā ir izturīga pret mitruma un temperatūras izmaiņām, lai novērstu skropstu tušas izsmērēšanos un savelšanos.
  • sagatavo skropstas tušu uzklāšanai; skropstu tušas bāze padara skropstas vieglāk pārvaldāmas un atdalāmas, lai nodrošinātu vienmērīgu pārklājumu uz gludām skropstām.
  • Tai piemīt īpaši barojošas īpašības; šādi produkti ir piepildīti ar uzturvielām, kas uzlabo skropstu matiņus, stiprina, palielina elastību un ieslēdz hidratāciju.

Kā lietot Tušas Bāzi?

Skropstu tušas bāzes uzklāšana nav sarežģīta.

  1. Pārliecinieties, ka skropstas ir tīras. Izmantojiet savu parasto sejas tīrīšanas līdzekli vai lietojiet speciālu uzacu un skropstu šampūnu.
  2. Izņemiet ķemmīti no tušas pudelītes un noņemiet produkta pārpalikumu; noslaukiet to uz pudelītes vai izmantojiet salveti.
  3. Sāciet skropstu tušas bāzes uzklāšanu uz skropstu pamatnes tāpat kā skropstu tušas uzklāšanu. Pagrieziet ķemmīti šurpu turpu, lai pārliecinātos, ka ir nosegti pat visīsākie skropstu matiņi.
  4. Pagaidiet, līdz bāze izžūst; tam vajadzīgas aptuveni 30 sekundes. Pietiek ar vienu kārtiņu. Tagad var uzklāt skropstu tušu.

Padoms. Ja vēlaties pagarināt skropstu tušas bāzes kalpošanas laiku, mēģiniet neiesūknēt gaisu caurulītē. Uzliekot ķemmīti atpakaļ, iegrieziet to pudelītē, lai tajā nenonāktu gaiss.

Vai skropstu tušas bāzei pirms skropstu tušas lietošanas ir jāžūst?

Jā, pirms skropstu tušas uzklāšanas bāzei ir jānožūst. Internetā ir dažādi mulsinoši viedokļi, bet šādam produktam ir specifiska formula, kas specifiski iedarbojas uz skropstām. Sajaukšana ar skropstu tušu var ietekmēt tās īpašības un pasliktināt tās darbību. Skropstu tušu vienmēr uzklājiet pēc bāzes izžūšanas.

Henna uz skropstām – dabisks kuplums

Hennas lietošana uz skropstām ir dabisks un efektīvs veids, kā iegūt biezākas skropstas un vienlaikus padziļināt to krāsu. Sajaucot ar ūdeni, tā pārvēršas par pastu, ko uzklāj uz skropstām. Henna neiesūcas matiņos; tā aplipina skropstas, padarot tās daudz biezākas.

Hennas augs ir bagāts ar sastāvdaļām, kas baro skropstas, izveidotais pārklājums pasargā tās no bojājumiem. Lai uzzinātu vairāk par hennu un skropstu tonēšanu, turpiniet lasīt mūsu ziņu.

Irdenais pulveris uz skropstām - vienkāršs triks biezākām, garākām skropstām

Ko darīt, ja kosmētikas maisiņā nav skropstu tušas bāzes un tiešām gribas, lai skropstas izskatītos pilnīgākas un garākas? Izmēģiniet vienkāršu triku no slavenību grima māksliniekiem. Tas ir irdenais pulveris.

Viltība var šķist pārsteidzoša, tomēr tā patiešām darbojas. Sievietes mīl šo triku un dalās ar saviem rezultātiem vietnēs “TikTok” un “Instagram”. Pat visvājākās kvalitātes skropstu tušas visu dienu noturas uz skropstām, neizsmērējoties un nedrūpot. Tomēr vislabākais šajā ziņā ir pagarinājums un apjoms. Skropstu tušas un pulvera kombinācija izveido biezu pastu, kas aptver skropstas, nosēžoties uz to galiem.

Irdenais pulveris uz skropstām. Kā to lietot?

Internetā var atrast divus populārus veidus. Lūk, pirmais. Izņemiet skropstu tušas ķemmīti no pudelītes, apkaisiet to ar pulveri un ielieciet atpakaļ pudelītē. Šo metodi gan neiesakām. Pulvera nonākšana pudelītē var mainīt skropstu tušas formulu un to vienkārši sabojāt; produkts kļūs nederīgs.

Papildu ķemmītes ieviešana ir labāks risinājums. Lūk, mūsu pakāpeniskā rokasgrāmata, kā ar pulveri izveidot skropstu garumu un apjomu.

  1. Precīzi notīriet skropstas.
  2. Izmantojiet skropstu izliecēju, lai panāktu skropstu pacelšanas efektu.
  3. Uzklājiet skropstu tušas pirmo kārtu. Dariet to pēc iespējas precīzāk, grozot ķemmīti šurpu turpu.
  4. Laiks irdenajam pulverim. Uzklāj nelielu daudzumu produkta uz kosmētikas ķemmītes, un pārnes uz skropstām. Vislabāk ir nepieskarties ar ķemmīti skropstām, bet saudzīgi nokratiet pulveri uz tām. Uzgaidiet dažas sekundes, lai pulveris saplūstu ar mitro skropstu tušu.
  5. Uzklājiet vēl vienu skropstu tušas kārtu – tā saplūdīs ar pulveri un pirmo tušas kārtu.

Kā padarīt skropstas kuplākas? Alternatīvas metodes

Ja vēlies biezākas skropstas un tev ir vairāk laika, vari izmēģināt speciālus skropstu serumus. Lietojot regulāri, tie ļauj sasniegt iespaidīgus un ilglaicīgus rezultātus, kas pamanāmi pat bez grima produktiem. Šādi skropstu serumi ir bagāti ar vitamīniem un ekstraktiem, kas uzlabo skropstu matiņu veselību un stimulē skropstu augšanu. Pastiprinātais skropstu apjoms nav tikai katra matiņa biezuma rezultāts, bet arī jaunu skropstu augšana. Šādus produktus lietotāji vērtē augstu – tos ir vērts izmēģnāt.

Arī rīcineļļa darbojas labi. Šī ir labākā mājas metode un maciņam draudzīgs veids, kā tikt pie biezākām skropstām. Rīcineļļa ir bagātīgs taukskābju un E vitamīna avots. Tā padara skropstas izturīgākas pret izkrišanu un elastīgākas.  Uzklāta uz skropstām, rīcineļļa veicina jaunu skropstu augšanu. Tomēr, lai parādītu savu sniegumu, ir nepieciešams laiks.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika