Populārākās skropstu tušas uzklāšanas kļūdas, ko droši vien pieļauj katra sieviete

Populārākās skropstu tušas uzklāšanas kļūdas, ko droši vien pieļauj katra sieviete

Skropstu tušas uzklāšana tiek uzskatīta par vieglāko soli grima rutīnas laikā. Tomēr lielākā daļa no mums neapzinās kļūdas, kas neļauj mūsu skropstu tušai noturēties visu dienu vai nerada vēlamo efektu. Pārbaudiet, vai pieļaujat kādu no šīm kļūdām, un pārstājiet to darīt pēc iespējas ātrāk.

Skropstu tušas uzklāšana neizdevās. Kāpēc Jūs neesat apmierināts ar savu acu grimu

Slikti uzklāta skropstu tuša noteikti var sabojāt garastāvokli, īpaši, ja dienas vidū pamanāt drausmīgas, savēlušās, neveikla izskata skropstas. Skropstu tuša, kas padara acis kā jenotam, saveļas gabalos vai drūp uz vaigiem, arī nepalīdz justies labāk. Kļūdas skropstu tušas uzklāšanas laikā var arī bojāt skropstas, izraisot sausumu, lūšanu vai pat pārmērīgu izkrišanu. Zemāk mēs apkopojam populārākās skropstu tušas lietošanas kļūdas, kuras var viegli novērst.

Skropstu tušas uzklāšanas kļūdas

  • Uzklājat pārāk daudz skropstu tušas

Sapņojot par iespaidīgiem efektiem, grima rutīnas laikā mēdzam uzklāt vairākus skropstu tušas slāņus. Tas nav slikti, bet - kā vienmēr - mērenība ir apsveicama. Arī skropstu tušas pārpalikuma noņemšana no ķemmītes ir ārkārtīgi svarīga uzklāšanas procesā. Tam var izmantot auduma gabaliņu. Neiesakām to noslaucīt tušas pudelītē, jo tā droši vien uz tās malām izžūs un vienkārši sadrups.

Lai sasniegtu drosmīgu skropstu apjomu un garumu, mums nepieciešamas divas vai trīs tušas kārtiņas, tomēr ir arī labāki risinājumi ko ieteikt. Vispirms jāmeklē skropstu tuša konkrētam mērķim. Kosmētikas tirgus piedāvā tonnām skropstu tušu garumam vai apjomam, kurām nepieciešams tikai viena uzklāšanas reize, lai skropstām piešķirtu vēlamo izskatu.

Skropstu tušas bāzes uzklāšana ir vēl viens efektīvs risinājums. Tas ir vērtīgs produkts, jo piedāvā kondicionēšanas un aizsardzības efektu. Skropstu tušas bāze atvieglo skropstu tušas uzklāšanu, samazina tās savelšanos un izsmērēšanos, kā arī pievieno jūtamu apjomu skropstām un ieslēdz tajās mitrumu. Barojošās sastāvdaļas no skropstu tušas bāzes iekļūst skropstās un tās baro, un vēlamajam skropstu biezumam un garumam nepieciešams tikai viena skropstu tušas kārta.

  • Nepareizi izmantojat skropstu izliecēju

Diemžēl, lai arī tas ir viens no populārākajiem dekoratīvās kosmētikas aksesuāriem, ne vienmēr tas tiek lietots pareizi. Galvenais, ka skropstu izliecējs tiek lietots pirms skropstu tušas uzklāšanas. Tā lietošana pēc skropstu tušas uzklāšanas var beigties ar skropstu salaušanu vai izraušanu!

Neaizmirstiet to vienmēr lietot uz tīrām skropstām bez grima. Rīks ļaus pacelt un izlocīt skropstas, un, izmantojot labu skropstu tušu, efekts saglabāsies visu dienu.

  • Dienas laikā pievienojat papildus skropstu tušu

Saspringtās dienās darba steiga un pārslodze var ietekmēt mūsu grimu. Dekoratīvās kosmētikas uzlabošana ir laba, tomēr jaunas skropstu tušas kārtas uzklāšana uz skropstām, kas jau pirms vairākām stundām bija pārklātas ar skropstu tušu, ir liela kļūda. Nēsāšanas stundās skropstas no mūsu drēbēm savāc putekļus un auduma mikrošķiedras, tāpēc svaigais skropstu tušas slānis padara skropstas salipušas un nekārtīgas, liekot izskatīties vēl sliktāk.

Ja vēlaties lietot vairāk skropstu tušas, vislabāk ir noņemt iepriekš uzklāto skropstu tušu. Izmantojiet vates tamponu un vates kociņus. Novietojiet vates tamponu zem skropstām un uzmanīgi noņemiet produktu, ar mitru vates kociņa uzgali no skropstu pamatnes līdz galiņiem. To darot, nesabojāsiet visu grimu. Tagad var uzklāt jaunu skropstu tušas kārtiņu.

  • Jūs lietojat vecu skropstu tušu

Jebkuram produktam ir derīguma termiņš, tāpat tas ir arī skropstu tušai. Ideāli skropstu tuša būtu jānomaina ik pēc diviem trim mēnešiem. Formula, kurai beidzies derīguma termiņš, nenodrošina vienmērīgu pārklājumu; tā kļūst biezāka, tāpēc tiek uzklāta uz skropstām nevienmērīgi un uzreiz salipina tās kopā. Izveidotās drupačas noteikti neizskatās kārtīgi. Lai visu pasliktinātu, ļoti iespējams, ka tās iekļūs acī, izraisot dedzinošu sajūtu, ūdeņainas acis un apsārtumu. Veca skropstu tuša ļoti slikti ietekmē skropstu matiņus. Tā padara skropstas sausas un var izraisīt skropstu lūšanu, bet sliktākajā gadījumā – skropstu zudumu.

Atcerieties, ka acs ir ārkārtīgi jūtīgs orgāns un to nevajadzētu pakļaut šādiem riskiem. Skropstu tušas nomaiņa ir ne tikai rūpes par glīto grima izskatu, bet arī par savu labsajūtu un veselību.

  • Jūs iepumpējat gaisu skropstu tušas pudelītē

Cik reizes Jūs esat sūknējusi skropstu tušas ķemmīti pudelē, cenšoties to pēc iespējas izmērcēt produktā? Tā ir liela kļūda! To darot, gaiss nonāk iepakojumā, kas saīsina skropstu tušas mūžu.

Lai iegūtu optimālu skropstu tušas daudzumu uz ķemmītes, sagrieziet to pudelītē nelielā leņķī, lai paņemtu produktu no pudeles iekšpuses. Skropstu tuša tādā veidā pieķersies pie ķemmītes labāk nekā tad, kad turpināsiet ķemmīti pumpēt no ārpuses uz iekšu un atpakaļ.

  • Jūs skatāties uz augšu skropstu tušas lietošanas laikā

Vai Jūs mēdzat izsmērēt plakstiņus vai pat uzlikt skropstu tušu uz uzacīm? Iespējams, ka, uzklājot skropstu tušu, jūs skatāties augšup. Centies to darīt, skatoties lejup, ideālā variantā acis turot puspievērtas. Tas pasargās no produkta nonākšanas uz ādas, kā arī radīs glītāku skropstu cirtu. Vienmēr pakustiniet ķemmīti uz priekšu un atpakaļ, lai vieglāk atdalītu skropstas, un vienmērīgi pārklājiet tās ar skropstu tušu.

Paceļot acis skropstu tušas uzklāšanas laikā, arī ar pieri notiek kaut kas slikts. Jūs padziļināt pieres līnijas, kas var paātrināt ādas novecošanās procesu.

PADOMS: Ja gadās ādu nosmērēt, netīriet to uzreiz. Varat pabeigt sejas dekoratīvo kosmētiku bez raizēm un pēc tam vienkārši nokasīt to ar nagiem. Pēdu nebūs. Savukārt slapja skropstu tuša biežāk izsmērējas vēl vairāk un notīrīšana prasa vairāk dārgā laika.

  • Apakšējās skropstas – Jūs vai nu uzklājat pārāk daudz skropstu tušas, vai nelietojat to vispār

Droši vien vecā skropstu tušas dilemma. Svarīgi atrast zelta vidusceļu. Arī apakšējās skropstas ir jāpārklāj ar skropstu tušu, jo var būt spēcīgs kontrasts, ja tās palikušas bez grima. Ja nav līdzsvara starp augšējām un apakšējām skropstu, tas ir pamanāms un acis izskatās mazākas. Savukārt pārāk liela daudzuma skropstu tušas uzklāšana uz apakšējām skropstām var padarīt tās savāda izskata un pārslogot.

Ķemmītes gala lietošana ir labākais veids, kā uzlikt skropstu tušu uz apakšējām skropstām. Ir arī skropstu tušas ar īpašu slaidu aplikatoru apakšējo skropstu vienkāršai apstrādei.

PIEZĪME. Ja ir nokareni plakstiņi, vislabāk, ja skropstu tuša netiek uzklāta uz apakšējām skropstām. Pretējā gadījumā jūsu acis var izskatīties skumjas.

  • Bieži izmantojat ūdensizturīgus produktus

Tas var šķist nevainīgi, tomēr biezajai ūdensizturīgo skropstu tušu formulai nepieciešams vairāk laika dekoratīvās kosmētikas noņemšanai pirms miega. Noguruši un vīlušies mēdzam skarbi berzēt plakstiņus, kas ir ļoti bīstami - tas parasti salauž skropstu matiņus vai liek tiem pāragri izkrist. Atcerieties, ka, lemjot par ūdensizturīgu skropstu tušu, nolemjat arī veltīt vairāk laika tās saudzīgai noņemšanai.

  • Nenoņemat kosmētiku vispār

Ja esat domājusi, kas ir sliktākais, ko varat nodarīt skropstām, tad tas ir aizmirst par skropstu kopšanu. Jebkura veida dekoratīvā kosmētika sver skropstas un ādu uz leju, tāpēc ir svarīgi ļaut tai atpūsties naktī. Skropstu tuša ietērpj skropstas, tāpēc pat visdārgākās un labākās formulas var kaitēt skropstām, ja to nēsā pārāk ilgi. Sausas skropstas ir garantētas, ja visu laiku aizmirstat par skropstu tušas noņemšanu. Vienmēr atcerieties pirms miega noņemt grimu. Ir pieejami īpaši uzacu un skropstu šampūni, ja ir sajūta, ka skropstas nepieciešams kopt vēl vairāk.

Vai pastāv saikne starp skropstu kopšanu un acu grimu?

Ikdienas skropstu kopšana ļoti ietekmē grima izskatu. Skropstu tuša labāk pieķeras veselīgām skropstām. Ja jums ir retas skropstas, pēc to pārklāšanas ar skropstu tušu var rasties pamanāmi robi. Tāpēc jāizvairās no iepriekš minētajām kļūdām un ikdienā jārūpējas par skropstām.

Skropstu kopšana. Kā stiprināt skropstas?

Ir trīs populārākie un efektīvākie veidi, kā stiprināt skropstas, pieejami un maciņam draudzīgi.

  • Skropstu serums. Arvien vairāk ir produktu, kas palīdz mums iegūt un veidot kuplākas un spēcīgākas skropstas. Dažādiem skropstu serumiem ir speciāli izstrādātas formulas, kas bagātinātas ar vitamīniem un uzturvielām. Tie darbojas, atjaunojot un aizsargājot skropstas, kā arī stimulējot skropstu augšanu.
  • Rīcineļļa. Tās pozitīvā ietekme ir zināma jau sen, jo tā ir populāra matu eļļa, kas piedāvā daudz ieguvumu. Izrādās, ar to iespējams lieliski nostiprināt arī uzacis un skropstas. Eļļa tās baro, padara biezākas un spīdīgākas. Rīcineļļa ir izcila matu augšanas stimulēšanai.
  • Uztura bagātinātāji. Optimāls vitamīnu, minerālvielu un uzturvielu piedāvājums dod labumu visam organismam. Jebkuras nepilnības parādās caur vājākiem matiem un nagiem. Aptiekās varam atrast daudz uztura bagātinātāju uz ārstniecības augu bāzes.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par skropstu kopšanu, skatiet mūsu ziņu.



Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika